Advokat Virum

  • Få 3 eftertragtede tilbud på advokater i Virum
  • Udfyld skemaet online på under 6 minutter
  • Billig advokat - Betal mindre for en fagmand

Ageras Advokattilbud

Virum
vejnavne eksempler

Biskop Monrads Vej
Klokkelyng
Fuglsanggårds Allé
Ingvar Hjorts Vej
Kratholmsvej
Irismarken
Brovænget
Brede
Joachim Rønnows Vej
Furesøvænget
Dahliahaven
Bredevej
Furesøkrogen
Engbakken
Kongestien
Kollemosevej
Lærkevej
Holmeparken
Benvedvænget
Hybenvej

Virum advokat? Få 3 tilbud og spar op til 35%

Udfyld onlineformularen på mindre end fire minutter og fortæl om din sag. Alle sager bliver behandlet med udgangspunkt i den store erfaring vores tilknyttede advokatfirmaer i Virum har fået fra stribe advokatopgaver gennem årene. Lad os lokalisere den rigtige bundsolide advokat i Virum til din sag - absolut uforpligtende og gratis. Indsend din advokatopgave i dag!
Særeje ifølge testamentarisk bestemmelse: En arvelader kan ved testamente bestemme, at den arv - også tvangsarv - der tilfalder en arving, skal være dennes særeje, jævnfør Retsvirkningsloven § 28 a. Er arvelader død inden den 1/10 1990, vil en testamentarisk særejebestemmelse indebære fuldstændigt særeje. Efter senere afdøde vil en særejebestemmelse kun indebære skilsmissesæreje, medmindre andet udtrykkelig fremgår. Selv om det ved testamente er bestemt, at arven skal være særeje, bliver et forskud på arv dog fælleseje.

Spar mindst 30% på oprettelse af testamente

Mange danskere har ikke noget testamente, selv om det er meget let at oprette. Det er heller ikke særlig dyrt eller tager lagt tid. Den nuværende arvelovs regler svarer ofte ikke til de ønsker og krav, som de fleste af os har i dagens Danmark.
De fleste som efterlader sig en samlet formue på over 50.000 DKK kan med fordel oprette et testamente. Hvert år oprettes der omkring 35.000 testamenter i Danmark og ca. 350.000 danskere har nu et testamente. Det anslås, at fem gange så mange burde oprette et testamente.
Nogle mennesker har et akut behov for at få udarbejdet et testamente, for at sikre deres nærmeste og sig selv. Andre ville med glæde oprette et testamente, hvis de vidste, hvilken sikring de kunne opnå ved et fornuftigt testamente.

Få en advokat med overblik til at hjælpe dig

Advokatområdet er stort og uoverskueligt for menigmand. Her følger et lille udvalg af emner.
  • Selvejende institutioner
  • Separation
  • Tysk-danske retsforhold
  • Voldgiftssager
  • Økonomiske analyser

Udvalgt advokat fra postnummer 2830

Skovgaard Law Firm
Tværvej 93
2830 Virum
CVR: 35954201
Hjemmeside
Raadgiver.dk ApS
Frederiksdalsvej 82 D
2830 Virum
CVR: 37550329
Hjemmeside
Advokatfirmaet Erik Korpela-Andersen
Hjortholmsvej 2
2830 Virum
CVR: 11918190
Hjemmeside