Advokat Skjern

  • Få 3 solide tilbud fra advokater i Skjern
  • Udfyld formularen på kun 4 minutter
  • Billig advokat - Du får tilbud fra kompetente firmaer

Ageras Advokattilbud

Skjern
vejnavne eksempler

Nørrelundvej
Dalgasalle
Skovløkken
Solparken
Højagervej
Vinkelvej
Trykkerivej
Gl. Ringkøbingvej
Videbækvej
Lindealle
Ånumvej
Holkvej
Gl Skolevej
V Finderupvej
Nygade
Åvangen
Toftgårdvej
Sneppevej
Skrænten
Fyrrevænget

Modtag hurtigt 3 gratis advokat tilbud i Skjern

Her på webportalen 3advokattilbud.dk kan du meget nemt og 100% gratis, få prisbillige tilbud på advokathjælp i Skjern. Du bruger bare omkring 8½ minut på at skrive en kort en tekst omkring, hvad du ønsker advokathjælp. Denne del er som sagt 100 % gratis - vi tager intet for at formidle kontakten.
Forvent at det tager ca. 24-44 timer for vores tilknyttede advokatfirmaer at reagere, og beregne en god pris på opgaven, så de kan give deres tilbud. Gennemlæs tilbudene og udvælg det, som bedst falder i din smag. Alle vores advokatpartnere har stor erfaring i alle aspekter af advokatsager.
Få den bedste løsning på din dag, til en super attraktiv pris. Så enkelt og omkostningsfrit er det, at få 3 reelle advokat tilbud via vores gratis online tjeneste i Skjern. Således kan du spare 29-31 procent på at få løst din advokat opgave. Indhent 3 advokattilbud - udfyld skemaet nu!

Børn, trafikskader og legeskader

Trafikskader. Når børn færdes i trafikken som fodgængere og cyklister, bedømmes deres ansvar strengt. Udgangspunktet er, at børn over 4 år dømmes for skade forvoldt ved for eksempel at løbe ud på gaden, mens børn under denne alder frifindes.
Ildspåsættelse er et af de områder, hvor børn pålægges et strengt ansvar. Retspraksis viser, at børn, som forårsager brand, oftest pålægges ansvar, dog således, at der ikke pålægges erstatningsansvar for skader, der er dækket af en tingsskadeforsikring, og således omfattet af erstatningsansvarslovens § 19.
Legeskader. Et barn, der leger, er ikke ansvarlig for skade på en deltager i legen, hvis skaden er indtruffet under en leg, der ikke er farligere end børns leg i almindelighed.

Lad erfarne firmaer løse din opgave

Her på siden kan du få advokattilbud indenfor f.eks. disse emner:
  • Fritidsskader
  • Køb af udlejningsejendomme
  • Privatret
  • Skødeskrivning
  • Udlændingeret

Skjern advokat eksempler:

Kirk Larsen & Ascanius
Bredgade 67
6900 Skjern
CVR: 33646925
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bjarne E. Bødtker
Erhvervsparken 7
6900 Skjern
CVR: 20035331
Hjemmeside
Advokatfirmaet Henrik Thorstholm
Østergade 5
6900 Skjern
CVR: 30444221
Hjemmeside