Advokat Guldborgsund

  • Få 3 godkendte tilbud på advokater i Guldborgsund
  • Udfyld formularen på mindre end 4 min.
  • Billig advokat - Der er penge at spare (22%)

Ageras Advokattilbud

Postnummer 4850
vejnavne

Hovedgårdsvej
Østerbro
Strandstien
Hesnæsvej
Asylvej
Uglemosevej
Havnegade
Frihedsstien
Kirkebakken
Fjendstrupvej
Smedevænget
Præstemarken
Kløvervænget
Jernbanestien
Solgården
Dalvejen
Ternevænget
Tjørnehegnet
Poppelvænget
Kastanievej

Få 3 advokattilbud i Guldborgsund på advokat service

Vi sørger for, at du får de 3 bedste tilbud på advokathjælp i Guldborgsund kommune. Vores gratis formidlingstjeneste sætter dig i kontakt med rutinerede lokale advokater i Guldborgsund. Få en hurtig og billig løsning på dine advokatproblemer - bestil 3 advokat tilbud nu. Sådan sparer du 18-22 procent.
I Danmark har vi fri prisdannelse i advokaterhvervet. Dette betyder, at advokaterne selv kan fastsætte størrelsen på deres timeløn. For dig som kunde resulterer det i, at du kan risikere rigtig store forskelle i prisen for nøjagtig den samme ydelse. Få overblik over prisniveauet ved at indhente 3 tilbud.
Du modtager besked pr telefon eller mail, når en advokat ønsker at give dig et attraktivt tilbud. De lokale advokatkontorer i Guldborgsund kommune modtager også dine kontaktinformationer, så I kan lave en endelig aftale om advokatassistance og blive enige om en favorabel pris.

Testamente, skilsmissesæreje, fælleseje og ægtepagt

Har du brug for et testamente eller en ægtepagt? Der findes forskellige muligheder for at planlægge arveforholdene med en ægtepagt om skilsmissesæreje. Dette kan gøres som et supplement til testamentet, hvilket de færreste er klar over.
Der er mange danskere, som har en ægtepagt uden at de er klar over, at det kan få helt anderledes konsekvenser end, hvad de forventede. Der findes flere typer af særeje og kombinationer heraf, der kan tilpasses til en persons individuelle behov og ønsker.
Selv en enkel ægtepagt om, at for eksempel bestemte aktiver skal være særeje, kan få helt anderledes effekter end man tror. Det er altid farligt at blande ordninger, f.eks. hvis der både er særeje og fælleseje. Kontakt din lokale advokat for nærmere oplysninger.

Spar 25-27 procent på en billig advokat

Uanset hvor i Guldborgsund kommune du er bosat, kan du indhente gratis tilbud:
  • Nørre Alslev
  • Stubbekøbing
  • Eskildstrup
  • Tingsted
  • Karleby

Eksempler på lokal Guldborgsund advokat

Advokat Ernst Nielsen
Præstestræde 14
4873 Væggerløse
CVR: 29370206
Hjemmeside
Advokatfirmaet Drachmann
Skolegade 24
4800 Nykøbing F
CVR: 36897961
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal
Torvet 9
4800 Nykøbing F
CVR: 35868070
Hjemmeside