Advokat Tranbjerg

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på advokater i Tranbjerg
  • Udfyld formularen online på kun fire min.
  • Billig advokat - Her får du tilbud fra fleksible firmaer

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne i 8310

Battrupvej
Østerbyvej
Ingerslevtoften
Horsevænget
Parkvænget
Tranbjerg Midtpunkt
Landevejen
Bjødstrupvej
Børup Tværvej
Torvevænget
Ingerslevvej
Sønderbro
Kærvænget
Hovvejen
Kirketorvet
Trankær Vænge
Tingskovvej
Egevænget
Ellemosevej
Østergårdsparken

Få juridisk hjælp i Tranbjerg med 3 advokat tilbud

Uanset om der er tale om en lille eller en større sag, så kan vi finde en pålidelig og billig advokat Tranbjerg, som kan løse opgaven. Vores tilknyttede advokatfirmaer i Tranbjerg sørger altid for en god dialog med kunden - både for at opnå det bedste resultat og for at få en tilfreds kunde.
Det tager ikke meget mere end 10 minutter og i løbet af ca 27 timer modtager du 3 solide tilbud fra rutinerede advokater fra Tranbjerg området. Du er velkommen til at sige nej tak dem alle, hvis de ikke lige falder i din smag. Med det rigtige advokattilbud kan du spare 20 % i forhold til den gængse pris.
Vores gruppe af advokater i Tranbjerg kan behandle alle slags sager og de tilbyder den rigtige løsning hver gang. Advokatfirmaerne hjælper gerne med alt vedrørende din sag. Husk at Google den pågældende Tranbjerg advokat inden du indgår en bindende aftale. Få 3 advokattilbud i dag - gratis!

Påregnelighed / adækvans

Påregnelighed også kaldet adækvans betyder, at den skade, der er sket, ud fra en generel betragtning er en logisk eller sandsynlig følge af den skadevoldende handling, som enten har været culpøs eller som er omfattet af objektivt ansvar.
Man kan sige, at den skadevoldende handling ud fra en generel betragtning skal øge sandsynligheden for den type skade, der er sket. Påregnelighed skal altid ses i forhold til den handling hos den person, som man vil gøre sit erstatningskrav gældende mod.
Ifølge domspraksis betyder skadevolders individuelle psykologiske evne til at indse følgerne af en ansvarspådragende handling ikke noget for påregneligheden. I dette tilfælde gælder således ikke hovedreglen om, at det er skadelidte, som har bevisbyrden.

Sammenlign tilbud og priser

Advokater i Tranbjerg arbejder med mange forskellige typer af sager eksempelvis:
  • EU ret
  • Fusioner
  • Iværksætterselskaber
  • Køb af udlejningsejendomme
  • Sø- og transportret

Tranbjerg advokat eksempler:

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni, Odder ApS
Banegårdsgade 2
8300 Odder
CVR: 17000004
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Finn Søgaard
Kærvænget 29
8310 Tranbjerg
CVR: 17082744
Hjemmeside
Advokat Thorkild Rydahl
Skåde Skovvej 42
8270 Højbjerg
CVR: 36106476
Hjemmeside