Advokat Falster

  • Få 3 friske tilbud fra advokater i Falster
  • Udfyld formularen på ca 9 minutter
  • Billig advokat - Bestil gratis 3 tilbud fra fagmænd

Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Falster

Guldstjernevej
Sortkammervej
Vedby Vesterskovvej
Vigvej
Lundbyvej
Kredsvej
Alstrupvej
Løvsangervej
Rasmus Sigvardtsvej
Rigavej
Nr Alslev Nygade
Boulevarden
Grynsevej
Ellehammersvej
Alstrup Strandvej
Skovby Tværvej
Apotekergade
Peter Hviidsvej
Havnsøvej
Lommelevvej

Få 3 seriøse tilbud på advokat hjælp på Falster

Bor du på Falster, kan en dygtig og effektiv advokat hurtigt hjælpe dig med din sag. Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis få billige og hammerfede tilbud fra 3 udvalgte effektive advokatfirmaer på Falster og herefter kan du selv beslutte, hvilket af de modtagne tilbud på advokathjælp, du helst vil bruge.
Du behøver ikke benytte dig af nogen af tilbuddene overhovedet. Leveringen af advokattilbud er som før nævnt gratis og hurtigt - Nemmere kan det næsten ikke blive. Bestil gratis 3 tilbud på advokat hjælp på Falster, så du hurtigt kan bestemme dig for netop den advokat, som lever op til dine forventninger.
En autoristere advokat på Falster Løser dagligt mange forskellige typer af sager. Lige fra fremtidsfuldmagter, inkasso, skilsmisse, testamenter og dødsbo. Benyt denne gratis webtjeneste og få 3 komfortable billide tilbud på din advokatsag i dag. Spar samtidig op til 20%

Hvad er konfliktmægling?

Konfliktmægling hos en advokat er en måde at løse konflikter på uden at skulle i retten. Det er altid muligt at ringe til en advokat høre nærmere om, hvordan konfliktmægling foregår. Ønsker du konfliktmægling, aftaler du med advokaten en sandsynlig tidsramme, i forhold til hvilken type konflikt det drejer sig om.
Normalt vil en mægling vare mellem 2 og 6 timer fordelt over flere besøg hos advokaten. Dette afhænger naturligvis af typen af konflikt og hvor meget man er uenige om. Hvis man ønsker det, kan mægling holdes på bare ét møde – dog uden garanti for succes.
En del mennesker har det bedst med at blive færdige og ikke skulle ses igen – andre mennesker har brug for lidt tid til at tænke over de ting, der kom frem på mødet og vil derfor gerne holde mere end ét møde. Normalt deler parterne betalingen lige.

Brug vores gratis online tjeneste

Advokatfirmaer kan hjælpe både private og erhvervskunder med en stribe forskellige sagstyper f.eks.:
  • Lejemål private
  • OPP/OPS
  • Retssager
  • Trafikulykker
  • Vindmølleforhold

Eksempler på lokal advokat i Falster

AdvoCoach Hanne Marcussen
Hasseløvej 39
4873 Væggerløse
CVR: 30309545
Hjemmeside
Advokatfirmaet Drachmann
Skolegade 24
4800 Nykøbing F
CVR: 36897961
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal
Torvet 9
4800 Nykøbing F
CVR: 60175616
Hjemmeside