Advokat Lemvig

  • Få 3 tiltalende tilbud på advokater i Lemvig
  • Udfyld formularen online på bare 8 min.
  • Billig advokat - Det er gratis at bruge vores service

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Lemvig

Hedegårdvej
Banegårdssti
Haretoften
Lupinvej
Bonnet Mosevej
Mattrupsvej
Dybebjergvej
Heldumvej
Mægbækvej
Laugesvej
Høgevej
Møltrupvej
Ringkøbingvej
Hasselgården
Brændgårdvej
Kresten Bertelsens Vej
Fladhedevej
Løgbjergvej
Muldtoftvej
Nørgårdvej

Få juridisk bistand med 3 advokat tilbud fra Lemvig

Velkommen til internetportalen 3advokattilbud.dk! Vi tilbyder at skaffe dig 3 skarpe tilbud fra lokale advokater på Lemvig egnen, som gerne vil hjælpe med at løse din sag. Fortæl med få ord, hvad sagen går ud på og send den ind til os - det foregår online og tager ikke ret lang tid.
Alle de advokatsager vi modtager, bliver videredistribueret til vores net af advokatpartnere over hele landet. Maksimalt 3 advokatfirmaer kan lægge billet ind på din sag, så du ikke skal tage stilling til 26 forskellige tilbud. Vælg det tilbud du synes bedst om og overlad det til advokaten at løse din sag.
Det uskiftede bo består af ægtefællens boslod på 6/12, børnenes arv på 3/12 (1/12 til hver) og 3/12. der ved skifte i længstlevende ægtefælles levende live vil tilfalde ægtefællen, men som ved skifte i anledning aflængstlevendes død tilfalder førstafdødes livsarvinger til lige deling med 1/12 til hver.

Overførsler mellem fælleseje - særeje

Aftale mellem ægtefællerne om, at fælleseje skal være særeje, eller om, at særeje skal være fælleseje, er kun gyldig, når den sker ved tinglyst ægtepagt, jævnfør Retsvirkningsloven § 28 og 28 b. Bortset fra stempelafgift og retsafgift for tinglysning medfører det ikke afgiftsretlige konsekvenser at en ægtefælles aktiver flyttes fra vedkommendes bodel til vedkommendes særeje eller omvendt.
Efter omstændighederne vil en sådan overførsel kunne anses for en gave, men gaver mellem ægtefæller er nu afgiftsfrie. Derimod er der normalt ikke knyttet sædvanlige skatteretlige konsekvenser til aftaler mellem ægtefæller.
Skiftes der først med ham ved ægtefællens død, fâr han 3/14 af det resterende bo. Er det uskiftede bo stiftet efter 1. januar 2008. vil det ovenfor anvendte eksempel med en ægtefælle, der hensidder i uskiftet bo med 3 livsarvinger efter førstafdøde skulle løses.

Vi har åbent døgnet rundt

Her er et udvalg, der viser spændvidden på de sagstyper et advokatkontor i Lemvig kan løse:
  • Personalepolitikker
  • Samliv
  • Syn og skøn
  • Udenlandsk arbejdskraft
  • Ægteskab

Eksempler på advokat i 7620 Lemvig

Advokatfirmaet Henrik Lindebod ApS
Hovedgaden 31
7620 Lemvig
CVR: 27756263
Hjemmeside
Advokatfirmaet Thor
Industrivej 53
7620 Lemvig
CVR: 30457366
Hjemmeside
Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft
Havnen 23
7620 Lemvig
CVR: 16615773
Hjemmeside