Advokat Syddjurs

  • Få 3 fede tilbud på advokater i Syddjurs
  • Udfyld skemaet online på under 7 min.
  • Billig advokat - Det er absolut gratis og uforpligtende

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
i postnummer 8410

Kappelgårdparken
Overgårdsparken
Græshoppevej
Jeshøjvej
Kolåvej
Østre Fasanvej
Tjerrildvej
Kløvervangen
Oldagervej
Højskolevej
Vorregårdsparken
Rågholmvej
Stenvendervej
Bygaden
Kærhusvej
Rønne Alle
Rørsangervej
Dalgårdsvej
Mosevej
Lyshøjvej

Modtag 3 tilbud på advokat på Syddjurs og spar 25%

Der er ingen grund til at gennemlede internettet, for at modtage 3 tiltalende tilbud fra erfarne advokater på Syddjurs. Disse tilbud får du meget lettere her på webtjenesten 3advokattilbud.dk. Det er absolut gratis at bestille, få og gennemse de tilsendte advokattilbud.
Det tager kun et øjeblik at oplyse om din sag, og kun et par dage for vores advokatsamarbejdspartnere at udarbejde stjernegode tilbud. Udfylde vores kontaktskema allerede i dag og få 3 gratis og uimodståelige tilbud på din advokatsag på Syddjurs. Alle advokater er opdateret mht den seneste lovgivning.
Vi lokaliserer hurtigt 3 kvalificerede advokater. Mange spørger i vennekredsen, om der er nogen, der kender en troværdig advokat på Syddjurs. Det tager tid og der er ingen garanti for, at du finder sådan en advokat. Vores tjeneste er gratis, og giver dig nemt 2-3 perfekte tilbud.

Ved dom U2013.1290 var der oprettet ægtepagt på friværdien men manden var ikke var frigjort for gælden og fortsat betalte ydelser på den. U 20031653, hvor en ejendom ifølge tinglyst skøde men uden ægtepagt var overdraget til hustruen under værdien og hvor manden fortsat betalte ydelserne på ejendommen.
Senere etableredes delvist særeje ved ægtepagt, hvori bl.a. var anført, at ejendommen skulle være hustruens særeje. Da ejendommen ikke gyldigt var overdraget uden ægtepagt og da den senere ægtepagt ikke overførte en gave, antoges ejendommen fortsat at tilhøre manden, hvorfor provenuet af den skulle indgå i et fællesboskifte.
Af yderligere eksempler kan nævnes U1979.113, hvor hustruen ikke antoges at have ydet et sådant vederlag for en ejendom, at overdragelsen var gyldig uden ægtepagt, og tilsvarende U1999.1384, hvor der ikke var nogen friværdi.

Undgå ubehagelige overraskelser

Erfarne advokater assisterer klienter inden for mange forskellige emner. Her er et beskedent udvalg:
  • Indgåelse af lokalaftaler
  • Landbrugsret
  • Nybyggeri
  • Patientskade
  • Salg af udlejningsejendomme

Eksempler på advokat Syddjurs

Byrial-law ApS
Vorregårdsparken 25
8410 Rønde
CVR: 34451176
Hjemmeside
Advokat Bodil Bach
Hovedgaden 31 A
8410 Rønde
CVR: 27655602
Hjemmeside
Borup Advokater Aps
Føllevej 5
8410 Rønde
CVR: 36060581
Hjemmeside