Advokat Odder

  • Få 3 uimodståelige tilbud fra advokater i Odder
  • Udfyld skemaet på under 10 min.
  • Billig advokat - Udfyld skemaet og modtag prisbillige tilbud

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
i postnummer 8300

Højvænget
Vorbækvej
Skolevænget
Lillemosevej
Østermarksvej
Hesselbjergvej
Torvet
Bakkevej
Hagemannsgade
Rantzausgavevej
Morsholt Mosevej
Rosenvej
Solskrænten
Lystgårdsparken
Rudevej
Horskærvej
Rønnevej
Kærsangervej
Vibevej
Søkrogen

Indhent 3 tilbud fra advokat firmaer i Odder

Din lokale advokat i Odder udfører mange forskellige advokatopgaver i løbet af en dag. Da Odder er en mindre by er alle advokater i princippet i stand til at løse en hvilken som helst advokatopgave, som du måtte have brug for at få løst. Opret din advokatopgave i dag!
Du sparer ikke bare tid ved ikke selv at skulle opsøge flere advokater i Odder - du sparer også penge. Alle tilknyttede advokater ved udmærket, at der også er andre advokat firmaer, som gerne vil have din opgave. Derfor skruer de altid et ekstra godt advokattilbud sammen til dig.
l tilfælde af skilsmisse bortfalder en ægtepagt om særeje. Den bliver ikke virksom igen, selv om de tidligere ægtefæller på ny indgår ægteskab.Derimod bevirker en separation ikke bortfald af en ægtepagt. Som foran nævnt er hovedreglen, at alle aktiverne er fælleseje, således at et aktiv i mangel af bevis for særeje må anses for fælleseje.

Erstatning for svie og smerte

Erstatning for svie og smerte følger af erstatningsansvarslovens § 3. Svie og smerte er ikke en erstatning for økonomisk tab, men en godtgørelse for den fysiske lidelse, der er en følge af skaden. Godtgørelsen ydes fra skadetidspunktet, til skadelidte er rask, eller til tilstanden er stationær med 180 kr. pr. dag.
Det er ikke alene afgørende, om skadelidte er sygemeldt. Tilstanden er stationær, når méngraden kan fastsættes endeligt eller midlertidigt. Der kan efter omstændighederne udbetales svie og smerte, mens skadelidte går på arbejde.
Endvidere kan udbetaling af svie og smerte ophøre, såfremt skadelidte fortsat er sygemeldt, men ikke længere er undergivet nogen form for behandling. Maksimum for svie- og smerteerstatning er fastsat til 72.500 kr (2015-niveau).

Lad pålidelige firmaer løse din opgave

Professionelle advokatfirmaer i Odder og omegn håndterer f.eks. nedenstående emner.
  • Familieretlige forhold
  • Generationsskifte
  • Hustrubidrag
  • Immaterielle rettigheder
  • Kinesisk-danske retsforhold

Eksempel på lokal advokat Odder

Advokat Bonde Mikkelsen
Rosensgade 20
8300 Odder
CVR: 20925043
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Kaj Andreassen
Lemmestrupvej 32, Højby
8300 Odder
CVR: 32447600
Hjemmeside
Advokatfirmaet Strauss & Garlik I/S
Holsteinsgade 19
8300 Odder
CVR: 27404634
Hjemmeside