Advokat Aabenraa

  • Få 3 billige tilbud på advokater i Aabenraa
  • Udfyld web skemaet på ca seks minutter
  • Billig advokat - Udfyld webskemaet på kun 7 min.

Ageras Advokattilbud

Postnummer 6200
vejnavne

Trindtoft
Wilhelm Johannsens Vej
Tinglevvej
Solvænget
Sct. Nicolai Gade
Toften
Slugten
Stubbæk Bygade
Store Pottergade
Søgaards Mark
Rådhusgade
Tornhøjvej
Vingelhøjvej
Varnæsløkke
Ærholm
Sandskærvej
Skovfennen
Skomagermosen
Strandvej
Svinget

Indsend din advokat opgave og få 3 tilbud i Aabenra

Vi skaber - 100% gratis og omkostningsfrit - kontakt til advokatkontorer i Aabenraa. Det er ret let: Du skal blot bruge ca 7½ minut på at fortælle os om din advokatsag i webformularen som du finder bag den grønne knap. Tre advokatfirmaer fremsender, indenfor omkring 38 timer, tre skarpe tilbud.
Du kan helt frit vælge mellem disse personlige tilbud. Du kan få topegnede tilbud på alle slags advokat opgaver for eksempel skilsmisse, inkasso, uoverensstemmelser med kommunen osv. Vores tilknyttede advokatfirmaer har eksperter til løsning af enhver sag overalt på Aabenraa egnen.
Det er gjort gældende, at den hidtidige retstilstand ikke altid giver et resultat, der kan anses for rimeligt i de tilfælde, hvor anskaffelse af aktiver delvist er sket for særejemidler delvis for fællesejemidler. Løsningen er en enten-eller løsning, hvor aktivet enten fuldt ud er blevet særeje.

Forsørgertabserstatning

Forsørgertabserstatningen er en standardiseret erstatning og ydes uden hensyn til den efterlevendes indtægter før og efter skaden, omfanget af sociale ydelser, arv, forsikringer, formueforhold og efterlevendes alder.
Forsørgertabserstatning til ægtefælle eller samlever udgør 30% af den erstatning, afdøde antages at ville have opnået i erhvervsevnetabserstatning. Erstatningen udgør dog mindst 932.000 kroner. Var den afdøde fyldt 30 år, nedsættes erstatningen efter samme regler som ved beregningen af erhvervsevnetab.
Der er ligestilling mellem personer, der har indgået ægteskab og personer, der lever i et faktisk samlivsforhold. Hvis ægtefællerne var skilt eller separeret på skadetidspunktet, kan der ikke ydes forsørgertabserstatning efter § 13.

Vi skaffer dig 3 advokattilbud - gratis og uforpligtende

En del advokater vælger at fokusere på enkelte områder og kan dermed bliver specialister indenfor for eksempel:
  • Arveforhold
  • Byggesager
  • Formueforvaltning
  • Investigations
  • Seriesalg

Advokat Aabenraa eksempler:

Compass Advokatfirma
Kystvej 22
6200 Aabenraa
CVR: 31480558
Hjemmeside
Peter Dahl Advokat Anpartselskab
H P Hanssens Gade 42
6200 Aabenraa
CVR: 16887706
Hjemmeside
Lüth Advokatfirma
Farverhus 238
6200 Aabenraa
CVR: 32509207
Hjemmeside