Advokat Assens

  • Få 3 fantastiske tilbud på advokater i Assens
  • Udfyld formularen online på mindre end otte minutter
  • Billig advokat - Udfyld formularen på kun 8 min.

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne Assens

Korsvangcentret
Pindsende
Kildemosevej
Melbyvej
Mågevej
Søvej
Krabbeløkkevej
Lindevej
Kærsmindevej
Søndre Ringvej
Tagebæksgyden
Næsvej
Rågevænget
Ålevejen
Voldbrovej
Langstedgyden
Mejsevænget
Lundagervej
Ny Adelgade
Kildevænget

Få nemt 3 gratis tilbud fra advokat firmaer i Assens

Har du brug for hjælp til at håndtere et dødsbo, ejendomsadministration, inkasso eller en erstatningssag. Uanset hvilken type af advokatopgave du har brug for hjælp til, kan du her på internetsiden 3advokattilbud.dk - helt gratis og uforpligtende - indhente 2-3 egnede tilbud fra lokale advokater i Assens.
Indtast din advokatopgave i online skemaet på -5-6 minutter og oplys, hvad det er for en advokatopgave, du ønsker 3 tilbud på. Skriv gerne detaljeret om opgaven, så advokatfirmaerne får et godt overblik over sagen og dermed bedre kan beslutte, om de vil byde på opgaven.
Det er ikke særlig nemt at finde en troværdig og billig Assens advokat selv, så undgå besværet og brug 3advokattilbud.dk i stedet Vælg den nemme løsning og få 2-3 kvalitetssikrede tilbud på 2-3 dage! Det er nemt at spare mange penge (op til 21 pct) på vores gratis advokat service.

Arbejdsgiveransvar

Domstolene har pålagt arbejdsgiveren ansvar for den ansattes svinkeærinder. Svinkeærinder er en kortvarig afstikker til f.eks. en forretning for at foretage et privat køb, som arbejdstageren foretager, mens han er på arbejde. Sker der skade på tredjemand er denne derfor også dækket af arbejdsgivers ansvar.
Solidarisk hæftelse: Når den ansatte har handlet culpøst, er han også selv ansvarlig, således at arbejdsgiver og arbejdstager hæfter solidarisk. Dog er der opstillet nogle retningslinjer i erstatningsansvarslovens § 23:
Hvis du selv ønsker at lede efter en advokat i Assens, anbefaler vi dig, at du spørger efter eventuelle referencer. Det kan nemlig være med til at give et rigtigt godt billede af, hvordan advokaten har klaret sig i tidligere sager.

Spar op til 20% på en erfaren advokat

Liste med eksempler på emner som advokatkontorer i Assens varetager:
  • Arbejdsgiverens ledelsesret
  • Boligkøb
  • Finansering
  • Konkurrenceklausuler
  • Søret

Aktuel advokat fra 5610

Jurist Jesper Olesen
Willemoesgade 15 B
5610 Assens
CVR: 32604129
Hjemmeside
Advokatfirmaet Jens Bang
Strandgade 19​
5610 Assens
CVR: 61304010
Hjemmeside
Advokat John Koppel
Store Kirkestræde 7
5610 Assens
CVR: 35915818
Hjemmeside