Advokat Skovlunde

  • Få 3 strålende tilbud fra advokater i Skovlunde
  • Udfyld onlineskemaet på ca 2 min.
  • Billig advokat - Få 3 tilbud på opgaven

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Skovlunde

Hybenvænget
Tangevej
Draupnersvej
Ejbyvej
Alkærvej
Horsevang
Tangesøvej
Torvestrædet
Mileparken
Dagmarvej
Stensbyvej
Vieholmen
Kildestrædet
Jægertoften
Tornøvej
Søbyvej
Anøvej
Huginsvej
Kirkebyvej
Meterbuen

Skovlunde advokat? Indhent 3 gratis tilbud og spar 25%

Behøver du hjælp til testamente, børnepenge, ægtepagt eller skødeskrivning i Skovlunde? Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 100% friske tilbud fra kompetende og billige advokatkontorer i Skovlunde, der gerne vil forsøge at løse din sag på den bedste måde.
Beskriv sagen i tekstformularen som du finder ved at trykke på den grønne knap herover - det tager kun nogle få minutter. Når sagen er modtaget her, bliver den vurderet og udsendt til lokale advokatkontorer i Skovlunde og omegn, som vurderes at være interesseret i at løse opgaven.
Det må antages, at en ægtefælle må gøre de lokale handlende opmærksom på samlivsophævelsen, om han vil undgå medansvar for de indkøbte varer. Ligeledes må det antages, at en person, der affinder sig med, at en anden udgiver sig for at være vedkommendes ægtefælle, kommer til at hæfte for de af denne indgåede aftaler.

Overskudsreglen

Den nu ophævede bestemmelse i Retsvirkningsloven § 34 indeholdt en regel om, at en bemyndigelse til at råde over den anden ægtefælles bodel til enhver tid kunne tilbagekaldes. Selv uden en sådan hjemmel må det imidlertid antages, at en administrationsfuldmagt kan tilbagekaldes med et efter omstændighederne rimeligt varsel.
Det har tidligere været antaget, at en ægtefælle ikke, når der er fælleseje, på forhånd kan give afkald på boslod. Efter de nugældende regler er der imidlertid mulighed for at træffe individuelt tilpassede aftaler, fx ved at der kun skal være særeje ved den ene ægtefælles død.
Vil en aftalt ordning medføre et urimeligt resultat, vil den dog kunne tilsidesættes efter aftaleloven § 36. For giverægtefællen betragtes overførslen til den anden ægtefælle normalt ikke som afhændelse i skatteretlig henseende.

Advokatfirmaer i Skovlunde løser mange type af opgaver

Advokatfirmaer i Skovlunde håndterer dagligt mange forskellige typer af opgaver f.eks. disse.
  • Afgiftsfrie gaver
  • Bolighandler uden mægler
  • Entreprisekontrakter
  • Finansering
  • Gældssanering

Eksempel på advokat i 2740 Skovlunde

Authenticlaw Advokatkontor
Kagsbro 16
2700 Brønshøj
CVR: 33419295
Hjemmeside
Advokatfirmaet Flemming Ørbeck
Parkvej 20
2750 Ballerup
CVR: 16346284
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ørum
Kobbelvænget 72 A
2700 Brønshøj
CVR: 18012243
Hjemmeside