Advokat Skive

  • Få 3 idelle tilbud fra advokater i Skive
  • Udfyld webformularen på kun syv minutter
  • Billig advokat - Udfyld skemaet og modtag friske tilbud

Ageras Advokattilbud

Vejnavne i
postnummer 7800

Lindevænget
Byvænget
Bjarkesvej
Huginsvej
Intrupvej
Torvegade
Rønnevej
Aage Nielsens Vej
Frugtparken
Hyrdevang
Skrubbestræde
Tolstrupvej
Pilkærvej
Klokkedybet
Emilievej
Lyby Bækkevej
Norgaardsvej
Gammelgårdsvej
Engtoften
Theaterpladsen

Få advokat hjælp i Skive med 3 gratis tilbud lige her

Hvordan finder du nemt en advokat med både erfaring og ekspertise i Skive, uden at bruge en masse egergi og en masse tid? Det gør du lige her på 3advokattilbud.dk. Vi har en onlineformular, som du opdaterer med din sag på 3-5 minutter. Få 3 gratis advokat tilbud og spar mange penge - indsend din advokatsag allerede i dag!
Er det i testamente bestemt, at arven skal være særeje, og tilsvarer arvingen et kontant beløb af fællesbomidler for at få bestemte aktiver udlagt, vil aktiverne normalt blive særeje. Men en sådan disposition kan efter omstændighederne begrunde et vederlagskrav, jævnfør Ul975.144.
Det må dog nok være en forudsætning herfor, at det kontante beløb er af mindre betydning i forhold til arvens værdi. Problemstillingen svarer til den netop omtalte om delvise gaver og delvise gensidigt bebyrdende aftaler og må behandles på tilsvarende måde.

Erstatning for erhvervsevnetab

En midlertidig vurdering er det sikre erhvervsevnetab, men hvor det erhvervsmæssige ikke er endeligt afklaret, og der er holdepunkter for, at erhvervsevnen måske vil vise sig at være yderligere nedsat.
Spørgsmålet om, hvornår det var muligt at vurdere erhvervsevnetabet, kan forelægges Arbejdsskadestyrelsens kontor for private erstatningssager. Denne adgang er indskrevet i erstatningsansvarsloven ved ændringen af 14. juni 2011.
Hvis det på tidspunktet for tabsopgørelsen er klart, at der også i fremtiden vil være udgifter til for eksempel medicin, fornyelse af proteser m.v., tages sådanne udgifter med. Det sker ved, at den forventede årlige udgift ganges med 10.

Vi matcher din opgave med firmaerne

Der kan indhentes advokattilbud til en hel række af forskellige forhold f.eks.:
  • Bolighandel
  • Entreprise
  • Familieret
  • Infrastruktur
  • Ledelsesansvar

Advokat Skive eksempler:

Advokathuset Funch & Nielsen
Resenvej 83
7800 Skive
CVR: 37120669
Hjemmeside
Advokat Knud Borup Jensen
Nørregade 13
7800 Skive
CVR: 80485816
Hjemmeside
Advokatfirmaet Jeppe L Jepsen ApS
Thinggade 3
7800 Skive
CVR: 14263837
Hjemmeside