Advokat Hellerup

  • Få 3 personlige tilbud fra advokater i Hellerup
  • Udfyld webskemaet på ca 9 min.
  • Billig advokat - Spar tid - brug os her

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne Hellerup

Charlottenlundvej
Ahlmanns Alle
Frimodtsvej
Alrunevej
Kodansvej
Bekkasinvej
Merianvej
Granhøjen
Aurehøjvej
Judithsvej
Hyrdevej
Henningsens Alle
Fragariavej
Helleruplund Alle
Bregnegårdsvej
Ellemosevej
Baunegårdsvej
Indelukket
Esthersvej
C V E Knuths Vej

Hellerup advokat? Bestil gratis 3 billige advokattilbud

Har du brug for en professionel og energisk advokat Hellerup? Så har vi løsningen lige her! Indtast din sag på 8-9 minutter. Så distribuerer vi din advokatopgave videre til vore i forvejen godkendte advokatsamarbejdspartnere i Hellerup. De får lov at byde på din advokatopgave.
Vores tilknyttede advokatfirmaer har alle mange års erfaring på bagen og har erfaring med alt fra små nemme private sager til store komplicerede firmasager. De opererer i hele Hovedstadsområdet og dækker naturligvis også hele Hellerup. Få hjælp til fx arbejdsskader, forældrekøb eller dødsbo.
Advokater i Hellerup tilbyder også at hjælpe med råd og vejledning i, hvordan din sag løses bedst muligt. En tilfreds kunde er en glad kunde - og dem samler vi på her på 3advokattilbud.dk. Opret din advokatopgave i onlineformularen på 8-10 minutter allerede i dag! Bonus: Spar 20% med 3 advokat tilbud.

Overdragelse mellem ægtefæller

I overensstemmelse med princippet i Retsvirkningsloven § 29 kan ægtefæller indgå en aftale om køb efter almindelige regler. Herved stilles der ikke specielle formkrav på grund af ægteskabet, men ægtefællerne må naturligvis iagttage almindelige regler, fx tinglysning af skøde, for at opnå beskyttelse mod tredjemænd.
Overdragelse mellem ægtefæller mod eller uden vederlag har normalt ikke sædvanlige skatteretlige virkninger. Overdragelsen betragtes ikke skatteretligt som afståelse. Til gengæld succederer modtagerægtefællen i den andens skattemæssige stilling med hensyn til anskaffelsessum og anskaffelsestidspunkt.
Undtagelse fra reglen om, at overdragelser mellem ægtefæller ikke har skattemæssig virkning findes dog med hensyn til overdragelse af varelager, ved ændret benyttelse af et afskrivningsberettiget aktiv og ved overdragelse til en ægtefælle, der ikke er skattepligtig her i landet.

Advokater varetager sager af alle slags

Advokatfirmaer kan assistere i en lang række af forskellige sagskomplekser f.eks.
  • Ansættelseskontrakter
  • Byggesager
  • Erhvervsjuridisk rådgivning
  • Forsikring
  • International handelsret

Eksempler på advokat Hellerup

Advokat Henrik Adamsen
Gersonsvej 25
2900 Hellerup
CVR: 34239967
Hjemmeside
Accura Advokatpartnerselskab
Tuborg Boulevard 1
2900 Hellerup
CVR: 33039018
Hjemmeside
Advokataktieselskabet Horten
Philip Heymans Alle 7
2900 Hellerup
CVR: 16997404
Hjemmeside