Boligadvokat Vejle

  • Få 3 billige boligadvokat tilbud Vejle
  • Du får bare tilbud fra ansvarsbevidste advokater
  • Få ca 32 pct i rabat på kvalitetssikret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Vejle

Nørre Bygade
Kongsvej
Mysundevej
Orionvej
Plutovej
Karen Blixens Vej
Niels Pedersens Vej
Jellingvej
Platan Alle
Høllund Tværvej
Hægestræde
Maribovej
Lindestræde
Løvsangerstien
Lido Alle
Ledavej
Maserativej
Korntoften
Parkvej
Jens Grøns Vej

Få 3 gratis tilbud på kvalitets boligadvokat i Vejle

Hvis du står og mangler en kompetent boligadvokat i Vejle så har vi løsningen lige her på 3advokattilbud.dk. Vi tilbyder nemlig at finde de allerbedste tilbud på boligadvokat hjælp i Vejle og trekantsområdet helt gratis. Indsend din boligsag og efter få dage lander der 3 gedigne tilbud på dit bord. Du får ikke bare 3 tilbud - du får også op til 33 pct i rabat.
Advokatfirmaerne er meget bevidste omkring de sager, de arbejder med. Når du har besluttet dig for en boligadvokat, er det advokaten, som har ansvaret for at opgaven udføres korrekt. Derfor får du gennem vores advokatfirmapartnere tillid fra start til slut.
Rådighed over særeje tilkommer udelukkende den ægtefælle, der ejer det pågældende aktiv, vil den anden ægtefælles råden over det være uberettiget råden, uanset om det er særeje eller om det hører til vedkommendes bodel med henblik på eventuelle justeringer af formueordningen.

Tilstandsrapporten

Rapporten er vigtig både for køber og sælger. Sælger slipper nemlig for at blive stillet til ansvar for fejl og mangler 20 år frem. Et ansvar, som de færreste i dag ville synes var rimeligt. For at slippe for det ansvar, siger lovgivningen, at sælger skal sørge for, at en byggesagkyndig udarbejder en tilstandsrapport.
Rapporten må på købstidspunktet maksimalt må være seks måneder gammel. Hvis de seks måneder overskrides, må sælger lade en byggesagkyndig gennemgå boligen igen. Det er for at sikre køber så opdaterede oplysninger som muligt.
Men også fordi sælger skal sørge for et tilbud til køber om ejerskifteforsikring på baggrund af tilstandsrapporten, ligeledes for at slippe for sit 20-årige ansvar. Hvis tilstandsrapporten gør opmærksom på, at fx el- eller vvs-installeringer er ulovlige, så anbefaler vi, at du får en fagmand til at lave et specifikt tjek på området.

Det er nemt at spare penge på boligadvokaten

Eksempler på byer i Vejle kommune, hvor du kan bestille 3 boligadvokat tilbud:
  • Egtved
  • Bindeballe
  • Grejsdalen
  • Brandbjerg
  • Bredsten

Engagerede boligadvokater i postnummer 7100

Hoff Advokatfirma
Flegmade 15
7100 Vejle
CVR: 36364424
www.hoff-law.dk
Birgitte Dejgaard Advokatanpartsselskab
Enebærvej 11
7100 Vejle
CVR: 38113550
www.birgittedejgaard.dk
Advokat Reinwald
Ladegårdsvej 22
7100 Vejle
CVR: 25674065
www.advokatreinwald.dk