Boligadvokat Fredensborg

  • Få 3 reelle boligadvokat tilbud Fredensborg
  • Du får bare tilbud fra potentielle advokater
  • Få ca 17 pct i rabat på bundsolid boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 3480
vejnavne

Stenbækgårdsvej
Rådyrvej
Slotsstien
Vibevej
Wiedeveltsvej
Skovgærdet
Uglestien
Ved Dammen
Rosingsvej
Skolevej
Wendorfsvej
Savværksvej
Søkrogen
Veksebovej
Søengen
Ravnsbjerggårdsvej
Stenholtsvej
Spurvestien
Smøgen
Skovvænget

Få gratis 2-3 Fredensborg boligadvokat tilbud

Her på onlineportalen 3advokattilbud.dk kan du uforpligtende og absolut gratis bestille 3 seriøse tilbud på boligadvokat assistance i Fredensborg. Du indtaster bare din boligadvokatopgave i onlineformularen og trykke på send-knappen. Vi sender så din boligsag til alle forud godkendte boligadvokater i Fredensborg.
Det kontante overskud af et boligsalg afhænger af kursudviklingen. Derfor kan overskuddet nå at ændre sig en hel del, hvis der sker store kursudsving i salgsperioden. Man kan dog sikre sig mod kursudsving ved at indgå en såkaldt kurssikringsaftale.
Det er ikke almindeligt, at en salgsvurdering koster penge, men spørg for en sikkerheds skyld, før salgsvurderingen bestilles. Hvis man kan, er det en god idé at gennemgå boligen sammen med sælgeren. Mange vælger også at have en bygningssagkyndig med én gang til.

Dispositionsdato kontra overtagelsesdato

Du har fået en fornemmelse for sælgers situation. Som regel kan du forhandle her med mange fordele. For eksempel kan du i tilbuddet foreslå dispositionsdato den første januar og økonomisk overtagelse den første maj samme år.
Det vil i dette tilfælde betyde, at sælger skal være fraflyttet tre måneder inden, du økonomisk overtager ejendommen. I praksis får du altså tre måneders gratis husleje, hvor du selvfølgelig skal betale for dit eget forbrug af el, vand, og varme.
Vurder selv, alt efter sælgers situation og restgælden i ejendommen, hvor længe sælger vil kunne acceptere at vente på sine penge. Generelt kan man sige, at jo mindre restgæld i boligen, jo større sandsynlighed er der for at sælger vil gå med til at handle på det punkt.

Vi finder 3 billige og kompetente boligadvokater til dig

Der findes boligadvokatbistand i hele Fredensborg kommune:
  • Niverød
  • Veksebo
  • Lønholt
  • Langstrup
  • Søholm

Boligadvokat Fredensborg eksempler:

Wissum & Company
Veksebovej 7
3480 Fredensborg
CVR: 53230350
Hjemmeside
Advokatfirmaet Linde
Helsingørsvej 1A
3480 Fredensborg
CVR: 14469397
Hjemmeside
Advokat Christian de Jonquières
Tinghusvej 1
3480 Fredensborg
CVR: 33994486
Hjemmeside