Boligadvokat Herning

  • Få 3 konkurrencedygtige boligadvokat tilbud Herning
  • Du får udelukkende tilbud fra erfarne advokater
  • Få ca 25 pct i rabat på dygtig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Herning

Strynøvej
Trehuse
Virkelyst
Skibbildvej
Sølvgade
Rugvænget
Tangsøparken
Østergade
Tjørring Hovedgade
Vesterdams Alle
Tjørnesletten
Ternevej
Ved Volden
Slagelsegade
Østerlund
Svanekevej
Rossinisvej
Taksvej
Vølundsvej
Spøttrupvej

Få 3 tilbud på en professionel boligadvokat i Herning

På 3advokattilbud.dk kan du bestille 3 gratis tilbud på boligadvokat hjælp. Send din boligsag ind til os her på redaktionen, så opstøver vi de allerbedste priser og tilbud i Herning og omegn. Alle vore advokatpartnere er forhåndsgodkendte så du er i trygge hænder. Få 3 tilbud på en lokal boligadvokat i Herning med op til 22 pct i rabat.
Seneste citat fra Danmarks Statistik er, at færre tyskere har lejet sommerhuse i Danmark i de første fire måneder af år 2015. Opgjort i antal uger med udlejning var der 8% færre tyske gæster end i januar- april sidste år. Antallet af udlejninger til danskere er derimod steget med 18%.
Samlet har der i januar-april 2015 været et fald i antallet af udlejningsuger på sommerhuse på 3% i forhold til samme periode sidste år. Et fald på 3% er jo ikke alarmerende, men det er klart, at din investering afhænger af, hvor godt vores nabolande har det økonomisk.

Et lovpligtigt energimærke

Et lovpligtigt dokument, som sælger ved salg skal få udarbejdet til køber. Formålet med energimærket er, at give en vejledning om boligens belastning på miljøet mht. energiforbrug. Lidt mere jordnært set kan man som regel få en god fornemmelse af energiforbruget i boligen i form af el, vand og varme.
Der vil desuden være anført evt. forslag til forbedringer. På ældre boliger er det ikke unormalt, at de angivne ændringer omkring isolering med mere kan nedbringe varmeudgiften fra 20.000 kr. årligt til 15.000 kr. om året.
Så se om ikke energimærket kan give ideer til en række forbedringer, så der bliver lidt mere luft i dit budget. Hvis du påtænker at blive boende i mange år, vil alle energifremmende foranstaltninger tjene sig hjem.

Sammenlign priser fra boligadvokater online

Vi tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud fra boligadvokater overalt i Herning kommune:
  • Hammerum
  • Kølkær
  • Søby
  • Arnborg
  • Høgild

Lokal boligadvokat fra postnummer 7400

Advokat Thomas Refning Poulsen
Søndergade 18 A
7400 Herning
CVR: 26496829
Hjemmeside
Advokatfirmaet Flemming Jensen
Dalgasgade 29A, 3.
7400 Herning
CVR: 31605873
Hjemmeside
Spektrum advokater
Poulsgade 6-8
7400 Herning
CVR: 36037172
Hjemmeside