Boligadvokat Herning

  • Få 3 gennemarbejdede boligadvokat tilbud Herning
  • Bestil kun tilbud fra seriøse advokater
  • Få op til 27 pct i rabat på professionel boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne i 7400

Svinget
Snerlens Kvarter
Stenbjergkvarteret
Tornebuskvej
Åkandevej
Voldsgårdvej
Øster Momhøjvej
Spurvevej
Vesterholmvej
Vejlevej
Sofievej
Søndertoften
Sejlsigvej
Valløvej
Sdr. Greenvej
Tjaikofskisvej
Rugmarken
Ørneborgvej
Voulund Mark
Tornvigvej

Få 3 tilbud på en professionel boligadvokat i Herning

På 3advokattilbud.dk kan du bestille 3 gratis tilbud på boligadvokat hjælp. Send din boligsag ind til os her på redaktionen, så opstøver vi de allerbedste priser og tilbud i Herning og omegn. Alle vore advokatpartnere er forhåndsgodkendte så du er i trygge hænder. Få 3 tilbud på en lokal boligadvokat i Herning med op til 22 pct i rabat.
Seneste citat fra Danmarks Statistik er, at færre tyskere har lejet sommerhuse i Danmark i de første fire måneder af år 2015. Opgjort i antal uger med udlejning var der 8% færre tyske gæster end i januar- april sidste år. Antallet af udlejninger til danskere er derimod steget med 18%.
Samlet har der i januar-april 2015 været et fald i antallet af udlejningsuger på sommerhuse på 3% i forhold til samme periode sidste år. Et fald på 3% er jo ikke alarmerende, men det er klart, at din investering afhænger af, hvor godt vores nabolande har det økonomisk.

Et lovpligtigt energimærke

Et lovpligtigt dokument, som sælger ved salg skal få udarbejdet til køber. Formålet med energimærket er, at give en vejledning om boligens belastning på miljøet mht. energiforbrug. Lidt mere jordnært set kan man som regel få en god fornemmelse af energiforbruget i boligen i form af el, vand og varme.
Der vil desuden være anført evt. forslag til forbedringer. På ældre boliger er det ikke unormalt, at de angivne ændringer omkring isolering med mere kan nedbringe varmeudgiften fra 20.000 kr. årligt til 15.000 kr. om året.
Så se om ikke energimærket kan give ideer til en række forbedringer, så der bliver lidt mere luft i dit budget. Hvis du påtænker at blive boende i mange år, vil alle energifremmende foranstaltninger tjene sig hjem.

Sammenlign priser fra boligadvokater online

Vi tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud fra boligadvokater overalt i Herning kommune:
  • Hammerum
  • Kølkær
  • Søby
  • Arnborg
  • Høgild

Herning boligadvokater eksempel:

Spektrum advokater
Poulsgade 6-8
7400 Herning
CVR: 36037172
www.spektrumadvokater.dk
Advokat Thomas Refning Poulsen
Søndergade 18 A
7400 Herning
CVR: 26496829
www.refning.dk
Advokathuset Eegholm
Kampmannsgade 12
7400 Herning
CVR: 19423581
www.adv-eegholm.dk