Boligadvokat Skovlunde

  • Få 3 skarpe boligadvokat tilbud Skovlunde
  • Du får udelukkende tilbud fra velegnede advokater
  • Få hurtigt 14 procent i rabat på kreativ boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 2740
vejnavne

Sønderskovvej
Majvænget
Mileparken
Sømosevej
Græsvang
Nørreskovvej
Ravnsletvej
Alkærvej
Lilleøvej
Byvolden
Donskærvej
Frejavej
Huginsvej
Kildestrædet
Fløjholmen
Draupnersvej
Carolinevej
Orøvej
Emblavej
Fyrrekrogen

Find en dygtig boligadvokat i Skovlunde med 3 tilbud

Her på advokattilbudportalen 3advokattilbud.dk kan du helt gratis bestille 3 favorable tilbud på en boligadvokat i Skovlunde. Du skal bare så konkret som miligt beskrive, hvorfor du skal bruge boligadvokatservice. Er du konkret, få du et langt bedre boligadvokat tilbud i Skovlunde.
Din boligsag sendes ud til de relevante boligadvokatfirmaer og selvstændige boligadvokater i Skovlunde, vi har i vores it-system. Derefter vil maks 3 boligadvokater ringe til dig for at få flere informationer eller for at give dig et supergodt tilbud. Vi lover, at du kun får tilbud fra godkendte boligadvokater.
Husejeren er kommet i klemme, idet gælden pludselig risikerer at overstige husets værdi, og så kan det næppe sælges, medmindre man erlægger forskellen kontant. l værste fald kan de stadig kun indfries til en kurs på over 100.

Køb af ejendomme i forskellige byggestile

Med byggestil tænkes der primært på det meget forskellige udseende et hus har, alt efter om det er opført i mursten, træ eller gasbeton. Samt hvilken tagkonstruktion, der er valgt; det flade built-up-tag, det palæ-agtige manzardtag eller en traditionel høj rejsning.
Som ejendomsmægler er et hus i ren gasbeton normalt en lidt svær bolig at sælge, fordi de fleste herhjemme ikke synes, at det er pænt. Vi har heldigvis oplevet mange kreative købere, som har set fordelen i at pudse uden på gasbetonen, så ejendommen i stedet får elegante hvide facader.
Mange siger om et built-up tag, at de altid er utætte. Vores erfaring er, at det hører fortiden til. Tagpap-løsningerne var for skrøbelige førhen, og det gjorde ikke situationen meget bedre, at man smed flere tons sten ovenpå, som kunne bore sig ned igennem tagpappet i sommervarmen.

Indsend din advokatopgave i dag

Her er en række arbejdsområder som typisk varetages af boligadvokater i Skovlunde.
  • Indskydergarantiordning
  • Kontant lån
  • Købstilbud
  • Moms og afgifter
  • Rentesatser

Eksempel på boligadvokat i Skovlunde

Jürgen Erler-Rohde & Partner
Grantofteparken 50
2750 Ballerup
CVR: 34098409
Hjemmeside
Advokatfirmaet v/Mogens Stjernqvist
Solrødvej 12
2700 Brønshøj
CVR: 11878113
Hjemmeside
Dansk Advokat Inkasso ApS
Yderholmen 4
2750 Ballerup
CVR: 24242633
Hjemmeside