Boligadvokat Odense

  • Få 3 eftertragtede boligadvokat tilbud Odense
  • Du får kun tilbud fra engagerede advokater
  • Få ca 21 procent i rabat på autoriseret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Veje 5000 Odense

Colbjørnsensvej
Grønlandsgade
Borgervænget
Havnegade
Bjerregaardsvej
Ambrosius Stubs Vej
Glentevej
Drosselvej
Ankergade
Femkanten
Gamle Havnekaj
Bågøgade
Farvergården
Elisevej
Gammel Glentevej
Enggade
Edisonsvej
Billesgade
Claus Bergs Gade
Bernstorffsvej

Boligadvokat på Odense? Få 3 gratis konkrete tilbud

3advokattilbud.dk er en internet formidlingsvirksomhed med ekspertise i at skabe kontakt mellem kunder i Odense på den ene side og erfarne boligadvokat firmaer på den anden side. Opret din boligsag og få helt gratis 3 bundsolide tilbud fra dygtige boligadvokatfirmaer i Odense området. Med 3 gode tilbud kan du være heldig og få en god rabat (21 pct).
Ophør af særeje: Er der tale om gave, der ifølge tredjemands bestemmelse er særeje, kan den med giverens samtykke eller med hjemmel i gavebrevet gøres til fælleseje. Bevis for særeje kan foreligge i form af ægtepagt, gavebrev, testamente eller forsikringspolice.
Navnlig i tilfælde, hvor der er sket ombytning af særejet med andre genstande, vil det være af stor betydning, at det fx gennem regnskaber kan godtgøres, hvorledes der er forholdt med særejet, således at det kan konstateres, at det ikke er forbrugt eller gået til grunde.

Valg af pengeinstitut til boliglån

Eksempelvis kan man via hjemmesiden under boliglån finde en mindre jysk bank. Ved en opringning til denne mindre jyske bank fik jeg følgende information. Banken har et samarbejde med Totalkredit. Hvis man vælger et realkreditlån hos Totalkredit igennem denne lille jyske bank, kan banken tilbyde et udbetalingslån, typisk til en variabel rente på ca. 6,65 %.
Sælgerpantebrevet vil bankerne oftest erstatte med et ejerpantebrev, og her kan den lille jyske bank tilbyde en variabel rente på ca. 5,15%. Ganske attraktivt for en førstegangskøber. Det kan ikke understreges grundigt nok, at man skal bruge tid på at få afklaret, hvilket pengeinstitut der tilbyder de bedste vilkår. For jo lavere renteudgift, des hurtigere får du nedbragt lånet på dit livs formentlig dyreste investering.

Sammenlign tilbud og priser på boligadvokater

Få 3 boligadvokat tilbud - gratis og uforpligtende - overalt i Odense kommune:
  • Marienlund
  • Blangstedgård
  • Fraugde
  • Neder Holluf
  • Bellinge

Boligadvokat Odense eksempler:

Advokatfirmaet Steen Borre
Fisketorvet 3
5000 Odense C
CVR: 19359395
Hjemmeside
Advokat Niels Nissen
Kochsgade 31 A
5000 Odense C
CVR: 25484207
Hjemmeside
Kjølby Juristen ApS
Store Glasvej 51
5000 Odense C
CVR: 29193126
Hjemmeside