Boligadvokat Odense

  • Få 3 herlige boligadvokat tilbud Odense
  • Du får tilbud fra lokale advokater
  • Få let 10 procent i rabat på energisk boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
i postnummer 5000

Filosofhaven
Carlsgade
Hans Mules Gade
Grøndalsvej
Danmarksgade
Gormsgade
Falen
Ejlskovsgade
Abigaelsvej
Bellisvej
Asser Rigs Vej
Brandsøvænget
Grønnegade
Enighedsvej
Brogade
Grønløkken
Ejby Møllevej
Brandts Torv
Færgevej
Bangs Boder

Boligadvokat på Odense? Få 3 gratis konkrete tilbud

3advokattilbud.dk er en internet formidlingsvirksomhed med ekspertise i at skabe kontakt mellem kunder i Odense på den ene side og erfarne boligadvokat firmaer på den anden side. Opret din boligsag og få helt gratis 3 bundsolide tilbud fra dygtige boligadvokatfirmaer i Odense området. Med 3 gode tilbud kan du være heldig og få en god rabat (21 pct).
Ophør af særeje: Er der tale om gave, der ifølge tredjemands bestemmelse er særeje, kan den med giverens samtykke eller med hjemmel i gavebrevet gøres til fælleseje. Bevis for særeje kan foreligge i form af ægtepagt, gavebrev, testamente eller forsikringspolice.
Navnlig i tilfælde, hvor der er sket ombytning af særejet med andre genstande, vil det være af stor betydning, at det fx gennem regnskaber kan godtgøres, hvorledes der er forholdt med særejet, således at det kan konstateres, at det ikke er forbrugt eller gået til grunde.

Valg af pengeinstitut til boliglån

Eksempelvis kan man via hjemmesiden under boliglån finde en mindre jysk bank. Ved en opringning til denne mindre jyske bank fik jeg følgende information. Banken har et samarbejde med Totalkredit. Hvis man vælger et realkreditlån hos Totalkredit igennem denne lille jyske bank, kan banken tilbyde et udbetalingslån, typisk til en variabel rente på ca. 6,65 %.
Sælgerpantebrevet vil bankerne oftest erstatte med et ejerpantebrev, og her kan den lille jyske bank tilbyde en variabel rente på ca. 5,15%. Ganske attraktivt for en førstegangskøber. Det kan ikke understreges grundigt nok, at man skal bruge tid på at få afklaret, hvilket pengeinstitut der tilbyder de bedste vilkår. For jo lavere renteudgift, des hurtigere får du nedbragt lånet på dit livs formentlig dyreste investering.

Sammenlign tilbud og priser på boligadvokater

Få 3 boligadvokat tilbud - gratis og uforpligtende - overalt i Odense kommune:
  • Marienlund
  • Blangstedgård
  • Fraugde
  • Neder Holluf
  • Bellinge

Odense boligadvokater eksempel:

Advokatfirmaet Klaus Ewald
Kongensgade 38
5000 Odense C
CVR: 26336430
www.adv-ewald.dk
Advokatfirmaet Bonnesen ApS
Langelinie 84
5000 Odense M
CVR: 25472780
www.bonnesen.dk
Advokatfirmaet Morten Knoth ApS
Hunderupvej 22
5000 Odense
CVR: 38751980
www.advokater-odense.dk