Boligadvokat Slagelse

  • Få 3 velegnede boligadvokat tilbud Slagelse
  • Du får udelukkende tilbud fra kreative advokater
  • Få let 10 pct i rabat på troværdig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Slagelse

Grønhøjgårdsvej
Bjergbygade
Fåborgvej
Ellemosevej
Bastholmvej
Frederiksgade
Herrestrupvej
Gammavej
Birkevej
Helgesvej
Athenesvej
Grønningen
Hermesvej
Bøstrupvej
Emtemosevej
Birkevænget
Artemisvej
Erdrup Enghave
Etterbjergvej
Drøsselbjergvej

Bestil 3 gratis fantastiske boligadvokat tilbud i Slagelse

Spar ca 27 procent på en boligadvokat i Slagelse ved først at indhente 3 tiltalende tilbud. Lokale boligadvokatfirmaer er parat til at løse din boligsag uanset opgavens omfang. Beskriv sagen med få ord og send den ind med et enkelt tryk - så finder vi de optimale boligadvokater i Slagelse til at komme med tilbud.
Den vigtigste faktor ved valg af ejendomsmægler er den salgsindsats, der i praksis ydes og den personlige betjening og service, firmaet yder over for både sælger og køber. Man bør tage en uforpligtende snak med ejendomsmægleren og danne sig et indtryk af, om firma og medarbejdere virker umiddelbart tillidsvækkende.
Det er den vigtigste egenskab hos de mennesker, der skal tale med interesserede købere på sælgers vegne. På nogle sælgerpantebreve skal der i stedet betales et gebyr, typisk på 2 procent, som ikke bliver fratrukket restgælden, men skal erlægges kontant.

Eksempel på forhandling om ikke-lovlig garage

Ejendomsmægler: Godkendelse af garagen kan sælger ikke skaffe. Den har stået der i over 25 år og til dato har ingen brokket sig. Du kan returnere bolden roligt: Ja, jeg har også umiddelbart svært ved at tro, at naboer nu skulle komme med indvendinger efter 25 år.
Kunne det være en idé, hvis sælger så som modydelse lod mig overtage alle de haveredskaber og værktøj, som findes på grunden. Så vil jeg, hvis situationen skulle opstå, føle, jeg har opnået en kompensation. Du kan beholde bolden: Det har jeg meget svært ved at acceptere.
Garagen er vigtig for mig, idet jeg har to biler. Så er jeg nok nødt til at se mig om efter en anden ejendom, for bare risikoen for at skulle fjerne sne fra bilerne om morgenen, det vil jeg ikke have hængende over mig. Da sælger ikke vil kompensere for den risiko, så vil jeg revurdere, om det er det rigtige køb. Jeg vender tilbage.

Undgå at spilde en masse tid - få 3 tilbud

Du kan få boligadvokatbistand til din sag over hele Slagelse kommune:
  • Magleby
  • Boeslunde
  • Dalmose
  • Flakkebjerg
  • Gimlinge

Boligadvokat Slagelse eksempel:

Advodan Slagelse I/S
Ndr.Ringgade 7
4200 Slagelse
CVR: 21356530
Hjemmeside
Advokathjørnet
Klosterbanken 1
4200 Slagelse
CVR: 15227443
Hjemmeside
Advokat Leif Vilhelm Arnesen
Ndr.Ringgade 70 C
4200 Slagelse
CVR: 19963144
Hjemmeside