Boligadvokat Slagelse

  • Få 3 stærke boligadvokat tilbud Slagelse
  • Bestil udelukkende tilbud fra engagerede advokater
  • Få ca 25 pct i rabat på velrenommeret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Veje 4200 Slagelse

Glarmestervej
Fladholtevej
Emtemosevej
Hellig Andersvej
Gartnerhaven
Bakketoppen
Frydendalsvej
Gårdhøjsvej
Gormsvej
Hellasvej
Grøndalvej
Havretoften
Dansvej
Bøgenonnevej
Hjørnet
Byskovvej
Havremarken
Akacievej
Gulspurvevej
Gartnervænget

Bestil 3 gratis fantastiske boligadvokat tilbud i Slagelse

Spar ca 27 procent på en boligadvokat i Slagelse ved først at indhente 3 tiltalende tilbud. Lokale boligadvokatfirmaer er parat til at løse din boligsag uanset opgavens omfang. Beskriv sagen med få ord og send den ind med et enkelt tryk - så finder vi de optimale boligadvokater i Slagelse til at komme med tilbud.
Den vigtigste faktor ved valg af ejendomsmægler er den salgsindsats, der i praksis ydes og den personlige betjening og service, firmaet yder over for både sælger og køber. Man bør tage en uforpligtende snak med ejendomsmægleren og danne sig et indtryk af, om firma og medarbejdere virker umiddelbart tillidsvækkende.
Det er den vigtigste egenskab hos de mennesker, der skal tale med interesserede købere på sælgers vegne. På nogle sælgerpantebreve skal der i stedet betales et gebyr, typisk på 2 procent, som ikke bliver fratrukket restgælden, men skal erlægges kontant.

Eksempel på forhandling om ikke-lovlig garage

Ejendomsmægler: Godkendelse af garagen kan sælger ikke skaffe. Den har stået der i over 25 år og til dato har ingen brokket sig. Du kan returnere bolden roligt: Ja, jeg har også umiddelbart svært ved at tro, at naboer nu skulle komme med indvendinger efter 25 år.
Kunne det være en idé, hvis sælger så som modydelse lod mig overtage alle de haveredskaber og værktøj, som findes på grunden. Så vil jeg, hvis situationen skulle opstå, føle, jeg har opnået en kompensation. Du kan beholde bolden: Det har jeg meget svært ved at acceptere.
Garagen er vigtig for mig, idet jeg har to biler. Så er jeg nok nødt til at se mig om efter en anden ejendom, for bare risikoen for at skulle fjerne sne fra bilerne om morgenen, det vil jeg ikke have hængende over mig. Da sælger ikke vil kompensere for den risiko, så vil jeg revurdere, om det er det rigtige køb. Jeg vender tilbage.

Undgå at spilde en masse tid - få 3 tilbud

Du kan få boligadvokatbistand til din sag over hele Slagelse kommune:
  • Magleby
  • Boeslunde
  • Dalmose
  • Flakkebjerg
  • Gimlinge

Eksempler på boligadvokater fra 4200 Slagelse

Advokatfirmaet Søren Larsen I/S
Skovsøgade 1
4200 Slagelse
CVR: 20533595
www.adv-is.dk
Advokatfirmaet Thusholdt
Gl.Torv 2
4200 Slagelse
CVR: 77780815
www.advokathuset-slagelse.dk
Advokathuset Slagelse
Rådhuspladsen 7
4200 Slagelse
CVR: 29066302
www.advokathuset-slagelse.dk