Boligadvokat Odsherred

Få 3 gennemarbejdede boligadvokat tilbud Odsherred
Bestil tilbud fra kreative advokater
Få hurtigt 31 pct i rabat på veletableret boligadvokat

Få 3 boligadvokat tilbud i Odsherred helt gratis

Vi tilbyder at indhente 3 tiptop tilbud på juridisk assistance fra godkendte boligadvokater i Odsherred. Vores tilknyttede boligadvokat firmaer yder alle en proaktiv og nærværende rådgivning, baseret på handlekraft og omtanke for kundens situation.
Opret din sag på kun 5 minutter og modtag 3 konkurrencedygtige tilbud i løbet af et par dage. Med vores gratis tjeneste kan du spare mindst 22 procent på din boligsag. Som sagt er 22% i rabat ikke umuligt med 3 kontante tilbud på bordet.
Solgt eller gratis er et Iovkrav. Vær opmærksom på. at de ejendomsmæglere, der reklamerer med Intet salg, ingen regning, ikke giver et bedre salgstilbud, end den ejendomsmægler, der ikke skilter med tilbuddet. Det er nemlig ved lov forbudt at opkræve salær eller annonceudgifter, såfremt boligen ikke bliver solgt i den aftalte salgsperiode.

Bolighandelen der gik i vasken

En ældre herre ønsker at sælge en ejerlejlighed, som tidligere har været udlejet. Lejligheden er meget spændende og har både terrasse og udsigt til skov og eng. Det er en dyr lejlighed i forhold til antallet af m2, så først efter seks måneder dukker den rette køber op.
Køber ønsker at købe til prisen, hvorfor købsaftalen omgående udarbejdes. Købsaftalen gennemgås med sælger, som nu begynder at ville ændre på vilkårene. Sælger stiller krav om, at køber ikke skal overtage nogen hårde hvidevarer og at køber ikke kan flytte ind på den i forvejen aftalte dato.
Køber vælger ganske enkelt at annullere handlen, fordi sælger holder fast ved sine ændrede krav i købsaftalen. Her var en sælger, der var så overbevist om, at køberne ville acceptere enhver ændring for at få lov til at flytte ind i netop hans lejlighed. Det var ikke denne købers drømmebolig alligevel.

Udfyld skemaet online på under 5 minutter og få 3 tilbud

Boligadvokater i Odsherred yder juridisk hjælp til boligsager overalt i kommunen:
  • Gudmindrup
  • Hønsinge
  • Bøsserup
  • Vig
  • Herrestrup

Indhent 2-3 tilbud på boligadvokat fra boligadvokater i Odsherred

Velegnede boligadvokater udfører bl.a. disse opgaver: udstykning, lånebevis, afdragsfrit lån og ejendommens gæld. I løbet af rimelig kort tid sender vi gratis 3 gennemførte tilbud på punktlig boligadvokatarbejde. Indhent gratis tilbud fra specialister på at stå for et forældrekøb i Odsherred.
Bestil brugbare tilbud fra boligadvokater på at løse boligsagen her på sitet. Beskriv din boligadvokatopgave i boligadvokatskemaet (det kan du gøre på max 5½ minut). Du føler vel, at det er relativt tidskrævende, selv at opstøve en lokal udvalgt boligadvokat i Odsherred.
Spar mange penge på en kompetent og billigt boligadvokat i Odsherred. Vi tilsender dig 100 procent gratis og uforpligtende 2-3 lokale pristilbud i Odsherred fra erfarne boligadvokater. Vi opsnuser udelukkende tilbud hos bundsolide boligadvokatvirksomheder, og dermed indestår vi for seriøst boligadvokatarbejde hver gang.

Få kontakt til de bedste boligadvokatfirmaer


Advokat Per H. Jensen

Algade 12
4500 Nykøbing Sj
CVR: 32233848
www.jensen-advokat.dk

Advokat Per Nilsson

Rørvigvej 147
4500 Nykøbing Sj
CVR: 40828613
Tlf. 59931972

Henrik Bergenholtz Finans ApS

Havnevej 61
4500 Nykøbing Sj
CVR: 16948705
Tlf. 50718689

Boligadvokat Odsherred