Boligadvokat Lemvig

  • Få 3 tiltalende boligadvokat tilbud Lemvig
  • Du får bare tilbud fra rutinerede advokater
  • Få ca 29 % i rabat på faguddannet boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne i 7620

Christinelysthaven
Nordenkærvej
Damgårdvej
Navervej
Anemonevej
Degneparken
Rolighedsvej
Gyvelvej
Noersgårdvej
Fabjergstad
Musvågevej
Lokesvej
Ballebyvej
Astersvej
Nissumvej
Lars Eriksens Vej
Frederikshøj
Bjergvej
Ravnsbækvej
Hjulmagervej

Indhent 3 gratis tilbud fra boligadvokat i Lemvig nu!

Konkurrencen i boligadvokatfaget er stigende, da det med nettets udbredelse er blevet meget lettere og hurtigere at få fortrinlige tilbud på advokatarbejde. Ved at bruge vores helt gratis tjeneste, er det muligt at bestille 3 hammerfede herlige tilbud fra energiske boligadvokater i Lemvig.
l forbindelse med separation eller skilsmisse må der, såfremt ægtefællerne bebor en lejet lejlighed, træffes bestemmelse om, hvem af ægtefællerne der skal have ret til at fortsætte lejemålet, jævnfør herved Ægteskabsloven § 55, der henviser til lejelovens regler derom.
Er den ene ægtefælles erhvervsvirksomhed knyttet til et forretningslokale, har denne ægtefælle fortrinsret til såvel lejemålet af forretningslokalet som en dertil knyttet beboelseslejlighed. l andre tilfælde må der udøves et skøn over, hvem af ægtefællerne der har størst behov for at fortsætte lejemålet.

Det kommunale oplysningsskema

Forespørgslen ved amtet vedrørende en eventuel forurening af grunden er en vigtig kontrol. Som regel er der ikke grund til bekymring. Men sæt nu, du lige netop var faldet for en bolig oven på en gammel giftgrund. Så er det nu meget rart at opdage det, inden du har købt boligen.
Glem ikke at checke det kommunale oplysningsskema. Det ville jo være trist, hvis toilettet var tilsluttet en septiktank på grunden, du selv skulle tømme en gang om året. Alt i alt er der rigtig meget information at hente fra det kommunale oplysningsskema.
En bygningsattest er et officielt dokument udstedt af kommunen, der dokumenterer, at en bygning er korrekt anmeldt, opført og registreret i det offentlige system. Hvis du fx ser på en bolig med en del knopskydninger af tilbygninger, så er det vigtigt at sikre sig, at der foreligger bygningsattester på alle ændringer.

Få 3 uforpligtende tilbud fra dygtige boligadvokater

I Lemvig kommune kan du bestille 3 advokattilbud uanset hvor i kommunen, du er bosat:
  • Bovbjerg
  • Dybe
  • Paris
  • Gudum
  • Fabjerg

Lokal boligadvokat fra 7620

Advokatfirmaet Henrik Lindebod ApS
Hovedgaden 31
7620 Lemvig
CVR: 27756263
Hjemmeside
Advokatfirmaet Leipold
Tårnfalkevej 20
7620 Lemvig
CVR: 34169373
Hjemmeside
Advokatfirmaet Thor
Industrivej 53
7620 Lemvig
CVR: 30457366
Hjemmeside