Få 3 aktuelle boligadvokat tilbud Lemvig
Indhent udelukkende tilbud fra erfarne advokater
Få ca 30 % i rabat på energisk boligadvokat

Indhent 3 gratis tilbud fra boligadvokat i Lemvig nu!

Konkurrencen i boligadvokatfaget er stigende, da det med nettets udbredelse er blevet meget lettere og hurtigere at få fortrinlige tilbud på advokatarbejde. Ved at bruge vores helt gratis tjeneste, er det muligt at bestille 3 hammerfede herlige tilbud fra energiske boligadvokater i Lemvig.
l forbindelse med separation eller skilsmisse må der, såfremt ægtefællerne bebor en lejet lejlighed, træffes bestemmelse om, hvem af ægtefællerne der skal have ret til at fortsætte lejemålet, jævnfør herved Ægteskabsloven § 55, der henviser til lejelovens regler derom.
Er den ene ægtefælles erhvervsvirksomhed knyttet til et forretningslokale, har denne ægtefælle fortrinsret til såvel lejemålet af forretningslokalet som en dertil knyttet beboelseslejlighed. l andre tilfælde må der udøves et skøn over, hvem af ægtefællerne der har størst behov for at fortsætte lejemålet.

Det kommunale oplysningsskema

Forespørgslen ved amtet vedrørende en eventuel forurening af grunden er en vigtig kontrol. Som regel er der ikke grund til bekymring. Men sæt nu, du lige netop var faldet for en bolig oven på en gammel giftgrund. Så er det nu meget rart at opdage det, inden du har købt boligen.
Glem ikke at checke det kommunale oplysningsskema. Det ville jo være trist, hvis toilettet var tilsluttet en septiktank på grunden, du selv skulle tømme en gang om året. Alt i alt er der rigtig meget information at hente fra det kommunale oplysningsskema.
En bygningsattest er et officielt dokument udstedt af kommunen, der dokumenterer, at en bygning er korrekt anmeldt, opført og registreret i det offentlige system. Hvis du fx ser på en bolig med en del knopskydninger af tilbygninger, så er det vigtigt at sikre sig, at der foreligger bygningsattester på alle ændringer.

Få 3 uforpligtende tilbud fra dygtige boligadvokater

I Lemvig kommune kan du bestille 3 advokattilbud uanset hvor i kommunen, du er bosat:
  • Bovbjerg
  • Dybe
  • Paris
  • Gudum
  • Fabjerg

Få de sikreste tilbud på velegnet Lemvig boligadvokat

I løbet af få arbejdsdage kontakter de tre bedste boligadvokatfirmaer dig med deres rundhåndede supertilbud. Modtag troværdig bistand til udførelse af de udsatte boligadvokatopgaver til yderst bindende priser. Få fleksible tilbud fra boligadvokater på at ordne en sag om advokatforbehold her på hjemmesiden.
En 100% gratis og kvik service fra os til dig til priser, som varmer i dit budget. Indtast boligadvokatopgaven i boligadvokatskemaet (det tager kun 9½ minut). Inden for rigtig kort tid finder vi gratis 3 gratis tilbud på flot boligadvokatarbejde.
Vi opsnuser udelukkende tilbud ved rutinerede boligadvokatfirmaer, og således er du sikret ordentligt boligadvokatarbejde fra start til slut. Er du på udkig efter en erfaren og kvalitetsbevidst boligadvokat i 7620 Lemvig?. Vi leverer 3 mega gode boligadvokattilbud på fx rentegaranti, restgæld, lånebevis eller andelshaver.

Tilfældige boligadvokatfirmaer fra postnr. 7620


Advokatfirmaet Leipold

Tårnfalkevej 20
7620 Lemvig
CVR: 34169373
www.leipold.dk

Advokatfirmaet Thor

Industrivej 53
7620 Lemvig
CVR: 30457366
www.advothor.dk

Advokatfirmaet Damborg ApS

Bøgelundvej 24
7620 Lemvig
CVR: 40211705


Advokatfirmaet Henrik Lindebod ApS

Hovedgaden 31
7620 Lemvig
CVR: 27756263
Tlf. 96842600

Lund-Hansen Consultvirksomhed

Vesterled 17
7620 Lemvig
CVR: 34651574
Tlf. 38718266