Boligadvokat Odder

  • Få 3 knippelgode boligadvokat tilbud Odder
  • Få kun tilbud fra kompetente advokater
  • Få mindst 32 pct i rabat på dygtig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Odder

Skovlyvej
Mejerivej
Grobshulevej
Skolegade
Banegårdsgade
Rørth Ellevej
Røddalsminde
Hallingvej
Lundevej
Kildegade
Gl.Bygade
Høghus
Søndergade
Løvsangervej
Frederikshaldparken
Havestien
Spovevej
Nordagervej
Bisgaardsvej
Tjørnevej

Få 3 tilbud på boligadvokat i Odder - Helt gratis!

Behøver du hjælp til en boligsag i Odder? Her på 3advokattilbud kan du gratis og uforpligtende få 3 absolut optimale tilbud på en boligadvokat i Odder. Vores boligadvokat samarbejdsparter er alle ganske opsat på at få lov til at hjælpe med at løse din boligopgave.
Tidligere anerkendtes fradragsret først efter udløbet af det indkomstår, hvori samlivet var ophævet. Fradragsret er nu mulig fra samlivsophævelsen, men en forudsætning herfor er, at bidrag er fastsat inden udløbet af indkomståret, og fradrag vil kun kunne anerkendes for forfaldne og betalte bidrag.
Ved dom TFA 2010.503 antoges det, at nogle møbler tilhørte manden. Da begge bodele var negative forudsatte den krydsende udtagelsesret, at der blev betalt for møblerne, hvilket hustruen ikke havde tilbudt. Den krydsende udtagelsesret kan anvendes, selv om ægtefællerne har brøkdelssæreje.

Ejerforeningens regnskab

Her får du en oversigt over, hvordan ejerforeningen bruger de indsamlede fællesudgifter. Som i en almindelig resultatopgørelse fremgår det, hvad ejerforeningen har af indtægter og udgifter. Omkostninger som vandafledning, renovation, elektricitet, vicevært, trappevask, løbende reparation og vedligeholdelse, antenneanlæg m.m.
Det, der er vigtigt, er, at ejerforeningen har et mindre overskud og en fornuftig egenkapital og administrering af aktiver og passiver, så der er en buffer til uforudsete vedligeholdelsesomkostninger.
Hvis du sidder med et regnskab fra en ejerforening, hvor der er underskud og måske endda en negativ egenkapital, så skal du tænke dig godt om. I hvert fald skal der være en meget klar årsag til, at økonomien ikke hænger sammen. Ellers er det ikke den ejendom, du skal vælge at flytte ind i.

Vi har åbent døgnet rundt

Hele Odder kommune er omfattet af vores net af kompetente boligadvokater:
  • Dyngby
  • Hou
  • Bjerager
  • Neder Randlev
  • Ondrup

Tilfældige boligadvokater i 8300 Odder

Advokatanpartsselskabet Kaj Andreassen
Lemmestrupvej 32, Højby
8300 Odder
CVR: 32447600
Tlf. 59119195
Advokatfirmaet Strauss & Garlik I/S
Holsteinsgade 19
8300 Odder
CVR: 27404634
www.foraeldreansvar.dk
Jurias ApS
Kamskildevej 5
8300 Odder
CVR: 38402242
www.jurias.dk