Boligadvokat Midtjylland

  • Få 3 gode boligadvokat tilbud Midtjylland
  • Du får udelukkende tilbud fra grundige advokater
  • Få mindst 12 procent i rabat på erfaren boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Veje i postnummer 8200

Marie Belows Vej
Heklagade
Lisbjerg Buen
Helsingforsgade
Knud Rasmussens Vej
Barthsgade
Tromsøgade
Haveforeningen Marienlyst
Thulevej
Illerupvej
Ørebrogade
Haveforeningen Humlehaven
Landskronagade
Havrebakken
Stavangergade
Stockholmsgade
Myggenæsvej
Grydhøjvej
Edouard Suensons Gade
Herambsgade

Spar 25% på boligadvokat i Midtjylland - få 3 tilbud

Vejen til det mest optimale tilbud på en boligadvokat i Midtjylland går gennem 3advokattilbud.dk. Det gør den nemlig fordi vi sætter din boligsag i udbud blandt vore tilknyttede advokatpartnerfirmaer. På max 3 dage får du 3 kontante lokale tilbud seriøse fra boligadvokater i Midtjylland med stor rabat.
Du bliver kun kontaktet af forhåndsgodkendte og autoriserede boligadvokater, som er særlig velegnede til at løse netop din type boligsag. Udgiften til en boligadvokat afhænger naturligvis af den sag, der skal løses. Beskriv derfor din boligsag med alle detaljer - det giver de mest relevante tilbud.
Den måde, hvorpå ægtefællerne fordeler leveomkostninger mellem sig, har normalt ikke skattemæssig betydning, og må normalt respekteres af deres kreditorer. Fastsættes eller godkendes der af en offentlig myndighed bidrag til en ægtefælle efter samlivsophævelse, vil det give fradragsret.

Ejerforeningens vedtægter

Der er udarbejdet grundlæggende ejerlejlighedsvedtægter ifølge lovgivningen. Men ud over det kan man jo i ejerforeningerne næsten aftale det, man vil. Her kan du læse, hvordan der indkaldes til generalforsamling, hvordan bestyrelsen sammensættes og hvornår årsregnskab og nye budgetter skal foreligge.
Derudover bliver det beskrevet, hvad der er din egen vedligeholdelse, og hvad der er ejerforeningens vedligeholdelse. Desuden vil du som regel kunne læse om begrænsninger i udlejning, husdyrhold og sanktioner, hvis der skulle være andre i ejerforeningen, som opfører sig til gene for de øvrige beboere.
Ved en række domsafgørelser er særeje noteret, hvor gaven ved en overdragelsespris for ejendommen på ca. 2,7 mio. kr. udgjorde ca. 700.000 kr., men hvor den offentlige vurdering var 3,2 mio. kr., antoges at være et sådant gavemoment, at særeje kunne noteres for hele ejendommen.

Boligadvokater i Midtjylland spænder vidt

Emner som en boligadvokat i Midtjylland arbejder med:
  • Entreprisekontrakter
  • Ejerforeninger
  • Boligtyper
  • Bank og finansiering
  • Andelsbolighandel

Boligadvokat Midtjylland eksempel:

Advokat Niels Holger Printz
Peder Skrams Gade 4
8200 Århus N
CVR: 28937377
Hjemmeside
Advokat Peter Bach-Nielsen
Brendstrupvej 126 C
8200 Århus N
CVR: 15539674
Hjemmeside
Advokat Elsebeth Rasmussen
Fridtjof Nansens Vej 75
8200 Århus N
CVR: 32480918
Hjemmeside