Boligadvokat Midtjylland

  • Få 3 enestående boligadvokat tilbud Midtjylland
  • Bestil bare tilbud fra engagerede advokater
  • Få op til 31 pct i rabat på topmotiveret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 8200
vejnavne

Robert Fultons Vej
Skejbygårdsvej
Kasted Byvej
Lisbjerg Parkvej
C.F. Jessens Vej
Oslogade
Kirstinesmindevej
Egegade
Finlandsgade
Klitrosevej
Vestre Ringgade
Bildbjerg Parkvej
Gustav Holms Vej
Herambsgade
Illerupvej
Kornbakke Allé
Roald Amundsens Vej
Kristtornvej
Vejlby Ringvej
Høeg Hagens Vej

Spar 25% på boligadvokat i Midtjylland - få 3 tilbud

Vejen til det mest optimale tilbud på en boligadvokat i Midtjylland går gennem 3advokattilbud.dk. Det gør den nemlig fordi vi sætter din boligsag i udbud blandt vore tilknyttede advokatpartnerfirmaer. På max 3 dage får du 3 kontante lokale tilbud seriøse fra boligadvokater i Midtjylland med stor rabat.
Du bliver kun kontaktet af forhåndsgodkendte og autoriserede boligadvokater, som er særlig velegnede til at løse netop din type boligsag. Udgiften til en boligadvokat afhænger naturligvis af den sag, der skal løses. Beskriv derfor din boligsag med alle detaljer - det giver de mest relevante tilbud.
Den måde, hvorpå ægtefællerne fordeler leveomkostninger mellem sig, har normalt ikke skattemæssig betydning, og må normalt respekteres af deres kreditorer. Fastsættes eller godkendes der af en offentlig myndighed bidrag til en ægtefælle efter samlivsophævelse, vil det give fradragsret.

Ejerforeningens vedtægter

Der er udarbejdet grundlæggende ejerlejlighedsvedtægter ifølge lovgivningen. Men ud over det kan man jo i ejerforeningerne næsten aftale det, man vil. Her kan du læse, hvordan der indkaldes til generalforsamling, hvordan bestyrelsen sammensættes og hvornår årsregnskab og nye budgetter skal foreligge.
Derudover bliver det beskrevet, hvad der er din egen vedligeholdelse, og hvad der er ejerforeningens vedligeholdelse. Desuden vil du som regel kunne læse om begrænsninger i udlejning, husdyrhold og sanktioner, hvis der skulle være andre i ejerforeningen, som opfører sig til gene for de øvrige beboere.
Ved en række domsafgørelser er særeje noteret, hvor gaven ved en overdragelsespris for ejendommen på ca. 2,7 mio. kr. udgjorde ca. 700.000 kr., men hvor den offentlige vurdering var 3,2 mio. kr., antoges at være et sådant gavemoment, at særeje kunne noteres for hele ejendommen.

Boligadvokater i Midtjylland spænder vidt

Emner som en boligadvokat i Midtjylland arbejder med:
  • Entreprisekontrakter
  • Ejerforeninger
  • Boligtyper
  • Bank og finansiering
  • Andelsbolighandel

Midtjylland boligadvokater eksempler:

Kvikadvokat interessentskab
Otte Ruds Gade 15
8200 Århus N
CVR: 36332697
Tlf. 71997766
Advokat Troels Pedersen
Store Torv 10
8200 Århus
CVR: 32753698
www.troelslind.dk
PN Personalejura
Skejbytoften 119
8200 Århus N
CVR: 32432298
www.pnpersonalejura.dk