Boligadvokat Nivå

  • Få 3 velegnede boligadvokat tilbud Nivå
  • Få udelukkende tilbud fra reelle advokater
  • Få nemt 20 pct i rabat på velegnet boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Veje i postnummer 2990

Absalonsvej
Valmuens Kvarter
Slåenhøj
Tjørnen
Teglbuen
Solhaven
Hasselhøj
Æblets Kvarter
Svendsvej
Pilehøj
Ternevej
Solkrogen
Koppen
Strandvejen
Murertoften
Kildehusene
Myremosevej
Hejrevej
Brombærhegnet
Knudsvej

Nivå boligadvokat ➽ Indhent gratis 3 billige tilbud

Det er slet ikke noget problem at finde en god og billig boligadvokat i Nivå. Vi finder helt gratis de beste tilbud og vores boligadvokaterpartnere fra Nivå kan håndtere alle boligopgaver. Boligadvokaterne tilbyder den bedste løsning på din boligadvokatsag. Indtast sagen i onlineskemaet og få 3 lokale tilbud.
Alle boligadvokaterfirmaer følger alle sager helt til dørs og har stor og bred erfaring fra rigtig mange sager. Vores nye online tjeneste kaldet 3advokattilbud.dk tilbyder såvel private som virksomheder at de absolut gratis kan bestille 3 optimale boligadvokat tilbud.
En boligadvokat kan fortælle, om det kan betale sig at kurssikre ejerskiftelånet. Hvis det nye lån - ejerskiftelånet - er et kontantlån, bliver størrelsen af de fremtidige terminsydelser påvirket af kursen på de obligationer, der skal sælges for at fremskaffe det kontante lånebeløb.

Hvor længe har boligen været til salg?

Spørg ejendomsmægleren oh, hvor længe den bolig du er ude at se på, har været til salg. For enhver ejendomsmægler er det mest fordelagtigt, hvis boligen lige er sat til salg. Søger du en villa eller et rækkehus, kan du kontrollere ejendomsmæglerens oplysning ved at tjekke datoen på udarbejdelse af tilstandsrapporten.
Rapporten må højest være seks måneder gammel, herefter skal den fornyes af sælger. Af tilstandsrapporten vil det fremgå, om der tidligere er udarbejdet tilstandsrapporter på ejendommen. Er der tale om en lejlighed, så spørg efter Energimærket. Energimærket skal ligeledes foreligge ved salget og er gyldigt i tre år. At en bolig har været længe til salg opfattes generelt, som om der må være noget galt med boligen.

Den hurtige vej til den bedste boligadvokat til din sag

Det er et spændende job at være boligadvokat i Nivå. Her er nogle eksempler på opgaver fra en helt almindelig advokatarbejdsdag:
  • Boligsikring
  • Erklæring om adkomst
  • Husforsikring
  • Løsøre
  • Privatret

Tre boligadvokater i postnr. 2990

Advokatfirmaet Flemming Heegaard
Lyngebækgårds Allé 6
2990 Nivå
CVR: 19782042
www.advokatfirmaetfheegaard.dk
Advokat Lis Ehmer Olesen
Niverødvej 4
2990 Nivå
CVR: 14173706
Tlf. 45760209
Birch Advokatfirma
Gammel Strandvej 22 C
2990 Nivå
CVR: 21861383
www.birch-law.dk