Boligadvokat Lystrup

  • Få 3 uimodståelige boligadvokat tilbud Lystrup
  • Du får udelukkende tilbud fra pålidelige advokater
  • Få let 19 % i rabat på certificeret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vejnavne i
postnummer 8520

Bygaden
Lystrup Stationsvej
Engelstoft
Lægårdsvej
Engvangen
Solbærhaven
Kærløkken
Lystruplund
Per Kjals Vej
Ørbækvej
Elsted Kirkeplads
Revlingebakken
Elstedvej
Fyrrebakken
Ellebrinken
Slåenbakken
Elev Tværvej
Vestre Havevej
Toften
Hasselhaven

Få gratis 3 tilbud på en lokal boligadvokat i Lystrup

Ejendomsmæglere i Lystrup har ikke det bedste rygte og det er ikke sjældent uden grund. Mange kunder er ikke tilfredse med ejendomsmægleren ved salg af en bolig. I dag har du heldigvis mulighed for at klage til Disciplinærnævnet for Ejendomsformidling, som er et uvildigt organ, som bl.a. behandler klager over ejendomsmæglere.
I 2015 modtog organet til sammen 153 klager, og 72 klagere fik medhold i deres klagesag. Det kan altså være en god idé at indgive en klage, såfremt du ikke er tilfreds med forløbet. Brug den hurtige løsning og få 3 boligadvokat tilbud nu!
Har du brug for at klage over en hushandel så få professionel hjælp fra en erfaren boligadvokat i Lystrup. Han kan råde dig til, hvad der er det bedste træk og ligeledes føre sagen for dig, hvis den ender i retten.

Planlæg din boligfremtid

Vær afklaret om, hvad du forventer af fremtiden. Her er et eksempel fra den virkelige verden. En kvinde boede sammen med sin mand på 83 år i et hus på ca. 170 m2 med en have på ca. 900 m2. Hun var mentalt frisk, og havde igennem mange år sørget for tøjvask, madlavning og arrangementer, så deres sociale omgangskreds stadig besøgte dem.
Men hendes mand havde ikke mange kræfter tilbage. Hun havde forgæves talt med sin mand om at de burde flytte, men det ville han naturligvis ikke høre tale om. Efter ca. tre år var manden klar til at flytte. For nu var han så træt og fysisk svækket, at han godt kunne se, at deres nuværende bolig ikke var hensigtsmæssig. Det lykkedes for dem at finde en passende lejlighed i byen og få solgt villaen. Men her er det altså vigtigt at påpege, at ejendommen givetvis ved et salg nogle år tidligere ville have givet et større overskud.

Opret din boligsag i Lystrup online nu

Oversigt med eksempler på områder som erfarne boligadvokater i Lystrup arbejder med:
  • Rentestigning
  • Lånevilkår
  • Ejendomsskattebillet
  • BBR-ejermeddelelse
  • Afdragsfrihed

Eksempler på boligadvokater fra postnr. 8520

Advokaterne Passagen
Passagen 4
8500 Grenaa
CVR: 15188693
www.advokaternepassagen.dk
Advokatfirmaet Kurt Siggaard ApS
Hjembækvej 64
8500 Grenaa
CVR: 30495136
Tlf. 86276068
Lokalmæglerne
Byvej 22
8543 Hornslet
CVR: 25161602
www.lokal-maegler.dk