Boligadvokat Lystrup

  • Få 3 førsteklasses boligadvokat tilbud Lystrup
  • Du får bare tilbud fra faglærde advokater
  • Få mindst 20 procent i rabat på energisk boligadvokat

Ageras Advokattilbud

8520 Lystrup
vejnavne

Bakkehældet
Per Kjals Vej
Elstedvænge
Flinthøj
Munkhøj
Lægårdsvej
Ellehøjen
Birkehaven
Rørvangen
Ørnelunden
Hyldehaven
Marøgelhøj
Rugmarken
Stokbrovej
Brombærhaven
Ørnebakken
Bygaden
Asmusgårdsvej
Bremårevej
Ørnstrupvej

Få gratis 3 tilbud på en lokal boligadvokat i Lystrup

Ejendomsmæglere i Lystrup har ikke det bedste rygte og det er ikke sjældent uden grund. Mange kunder er ikke tilfredse med ejendomsmægleren ved salg af en bolig. I dag har du heldigvis mulighed for at klage til Disciplinærnævnet for Ejendomsformidling, som er et uvildigt organ, som bl.a. behandler klager over ejendomsmæglere.
I 2015 modtog organet til sammen 153 klager, og 72 klagere fik medhold i deres klagesag. Det kan altså være en god idé at indgive en klage, såfremt du ikke er tilfreds med forløbet. Brug den hurtige løsning og få 3 boligadvokat tilbud nu!
Har du brug for at klage over en hushandel så få professionel hjælp fra en erfaren boligadvokat i Lystrup. Han kan råde dig til, hvad der er det bedste træk og ligeledes føre sagen for dig, hvis den ender i retten.

Planlæg din boligfremtid

Vær afklaret om, hvad du forventer af fremtiden. Her er et eksempel fra den virkelige verden. En kvinde boede sammen med sin mand på 83 år i et hus på ca. 170 m2 med en have på ca. 900 m2. Hun var mentalt frisk, og havde igennem mange år sørget for tøjvask, madlavning og arrangementer, så deres sociale omgangskreds stadig besøgte dem.
Men hendes mand havde ikke mange kræfter tilbage. Hun havde forgæves talt med sin mand om at de burde flytte, men det ville han naturligvis ikke høre tale om. Efter ca. tre år var manden klar til at flytte. For nu var han så træt og fysisk svækket, at han godt kunne se, at deres nuværende bolig ikke var hensigtsmæssig. Det lykkedes for dem at finde en passende lejlighed i byen og få solgt villaen. Men her er det altså vigtigt at påpege, at ejendommen givetvis ved et salg nogle år tidligere ville have givet et større overskud.

Opret din boligsag i Lystrup online nu

Oversigt med eksempler på områder som erfarne boligadvokater i Lystrup arbejder med:
  • Rentestigning
  • Lånevilkår
  • Ejendomsskattebillet
  • BBR-ejermeddelelse
  • Afdragsfrihed

Eksempler på lokal Lystrup boligadvokat

Advokaterne Passagen
Passagen 4
8500 Grenaa
CVR: 15188693
Hjemmeside
Paboma Consult
Rugmarken 31
8520 Lystrup
CVR: 17234595
Hjemmeside
Lokalmæglerne
Byvej 22
8543 Hornslet
CVR: 25161602
Hjemmeside