Boligadvokat Als

  • Få 3 fortrinlige boligadvokat tilbud Als
  • Du får tilbud fra rutinerede advokater
  • Få op til 21 pct i rabat på kreativ boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Als

Solbækvej
Ærvej
Skærveagervej
Solsikkevej
Tjørnevej
Tyremosevej
Ørredvej
Stenholt
Skadebjergvej
Slotsmosevej
Skærtoftvej
Søndergade
Uglebjergvej
Skovtoften
Spireavej
Ulbjerggade
Ugebjergvej
Vikkebjergvej
Vesterled
Stadionvej

Sammenlign priser med 3 tilbud på boligadvokat på Als

Få 3 gratis tilbud på en boligadvokat på Als! Her på tilbudsportalen 3advokattilbud.dk kan du nemt og hurtigt oprette din boligsag, som du gerne vil modtage 3 fleksible tilbud på. Udfyld formularen og send den ind, så modtager du 3 flotte tilbud fra lokale boligadvokater på Als, der gerne vil løse din sag.
Ved ejendomme, der ejes i sameje mellem ægtefællerne, kan bestemmelsen selvsagt bruges på den anden ægtefælles andel. Kan det imidlertid ikke fastslås, for hvilken af ægtefællerne ejendommen har den væsentligste betydning efter de i bestemmelsen nævnte kriterier, må ejendommen sælges.
Kriteriet for at udlægge ejendommen til den anden ægtefælle er, at boligen skønnes at være af den væsentligste betydning for denne af hensyn til hjemmets opretholdelse. Ved fælles forældremyndighed har det betydning, hvis parterne har forudsat, at børnene navnlig skal opholde sig hos den ene.

Dokumenter ved køb af fast ejendom

Når du sidder med dine dokumenter foran dig, så fat den røde kuglepen eller tusch og marker alt, hvad du synes, ser mystisk ud, mærkelige vendinger, som ikke umiddelbart giver mening og ord eller formuleringer, du ikke helt har styr på. Husk, at den efterfølgende gennemgang kun er vejledende for, hvad man skal holde sig for øje, når man slider sig igennem stakken af dokumenter.
I Danmark har forbrugeren fem realkreditinstitutter; Realkredit Danmark, Nykredit, BRF, Nordea Kredit samt Totalkredit (købt af Nykredit). Alle realkreditinstitutter er ude at markedsføre deres produkter, men i praksis er det meget små forskelle, som adskiller de produkter, vi som forbrugere kan vælge imellem. Men der er tre væsentlige produktforskelle.

Få 3 tilbud fra boligadvokater på Als

Uanset hvor på Als du befinder dig, kan du få 3 aktuelle boligadvokattilbud:
  • Skovby
  • Lysabild
  • Hørup
  • Asserballe
  • Havnbjerg

Boligadvokat Als eksempler:

Advokatfirmaet Preben Østergård
Sankt Jørgens Gade 29
6400 Sønderborg
CVR: 35687475
Hjemmeside
Bindeballe & Sønderborg Advokaterne
Sundsmarkvej 20
6400 Sønderborg
CVR: 27456804
Hjemmeside
Advokaterne
Kongevej 64
6400 Sønderborg
CVR: 12607148
Hjemmeside