Boligadvokat Als

  • Få 3 nyttige boligadvokat tilbud Als
  • Bestil udelukkende tilbud fra solide advokater
  • Få mindst 33 % i rabat på veletableret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 6430
vejnavne

Vesterkobbel
Skoletoften
Solbærvej
Troldhøjvej
Valmuevej
Tjørning
Strelbjergvej
Skålstenstien
Skolevænget
Tyttebærvej
Thorsvej
Søstjerneparken
Skomagergade
Spireavej
Stolbro Gade
Sødalstien
Trappen
Tvedgårdvej
Svanereden
Solsikkevej

Sammenlign priser med 3 tilbud på boligadvokat på Als

Få 3 sammenlignelige tilbud på en god boligadvokat på Als! Her på tilbudsportalen 3advokattilbud.dk kan du nemt oprette din boligsag, som du gerne vil modtage 3 fleksible tilbud på. Udfyld formularen og send den ind, så modtager du 3 flotte tilbud fra lokale boligadvokater på Als, der gerne vil løse din sag.
Ved ejendomme, der ejes i sameje mellem ægtefællerne, kan bestemmelsen selvsagt bruges på den anden ægtefælles andel. Kan det imidlertid ikke fastslås, for hvilken af ægtefællerne ejendommen har den væsentligste betydning efter de i bestemmelsen nævnte kriterier, må ejendommen sælges.
Kriteriet for at udlægge ejendommen til den anden ægtefælle er, at boligen skønnes at være af den væsentligste betydning for denne af hensyn til hjemmets opretholdelse. Ved fælles forældremyndighed har det betydning, hvis parterne har forudsat, at børnene navnlig skal opholde sig hos den ene.

Dokumenter ved køb af fast ejendom

Når du sidder med dine dokumenter foran dig, så fat den røde kuglepen eller tusch og marker alt, hvad du synes, ser mystisk ud, mærkelige vendinger, som ikke umiddelbart giver mening og ord eller formuleringer, du ikke helt har styr på. Husk, at den efterfølgende gennemgang kun er vejledende for, hvad man skal holde sig for øje, når man slider sig igennem stakken af dokumenter.
I Danmark har forbrugeren fem realkreditinstitutter; Realkredit Danmark, Nykredit, BRF, Nordea Kredit samt Totalkredit (købt af Nykredit). Alle realkreditinstitutter er ude at markedsføre deres produkter, men i praksis er det meget små forskelle, som adskiller de produkter, vi som forbrugere kan vælge imellem. Men der er tre væsentlige produktforskelle.

Få 3 tilbud fra boligadvokater på Als

Uanset hvor på Als du er placeret for tiden, kan du få 3 aktuelle boligadvokattilbud:
  • Skovby
  • Lysabild
  • Hørup
  • Asserballe
  • Havnbjerg

Rutinerede boligadvokater i postnummer 6430

Vahlun v/Susanne Vahlun
Hørup Bygade 6
6470 Sydals
CVR: 26044898
www.vahlun.dk
Advokatfirmaet Preben Østergård
Sankt Jørgens Gade 29
6400 Sønderborg
CVR: 35687475
www.advokatpo.dk
Fischer Advokatfirma ApS
Grundtvigs Alle 183
6400 Sønderborg
CVR: 33013787
Tlf. 74630800