Boligadvokat Assens

  • Få 3 skarpe boligadvokat tilbud Assens
  • Du får udelukkende tilbud fra godkendte advokater
  • Få ca 12 pct i rabat på kvalitetssikret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Assens

Skovvej
Lille Kirkestræde
Mygindlund
Rosenvænget
Mandelalleen
Sleipnervænget
Vinkelvej
Kærvangen
Tagebæksgyden
Midtergyden
Strandgade
Skelvænget
Torø Huse Vej
Vagtelvænget
Kragsbjergvej
Skolebakken
Johan Høyas Vej
Viesøvej
Mågevej
Ramsherred

Bestil 3 gratis tilbud på dygtig boligadvokat i Assens

Her på 3advokattilbud.dk vil vi gerne hjælpe dig med at finde den billigste og bedste boligadvokat i Assens. Helt gratis tilbyder vi at skaffe 3 tilbud på den sag, som du skal bruge professionel advokathjælp til. Få samtidig en pæn rabat ved at benytte vores gratis internetservice her på 3advokattilbud.dk.
Sameje mellem ægtefæller har størst betydning med hensyn til fast ejendom. Beskrivelsen af sameje har derfor særligt henblik på sameje om fast ejendom, medmindre andet fremgår af teksten. Ved særligt eller særdeles sameje ejer hver deltager i princippet en anpart af aktivet.
I modsætning til Retsvirkningsloven § 18, der omfatter ejendomme, der tjener til familiens bolig, omfatter ægtefælleskifteloven § 63 ejendomme, der er beregnet til familiens bolig. Heraf følger, at også ejendomme, der ikke på skiftetidspunktet tjener til familiens bolig, vil være omfattet af bestemmelsen.

Afdragsfrit lån

Er en spændende nyere mulighed, som bestemt ikke er dårlig men skal bruges med omtanke. Som tommelfingerregel bør du altid nedbringe din gæld i fornuftigt tempo i forhold til dine fremtidsplaner. Afdragsfrie lån kan optages både som kontant-, obligations- eller rentetilpasningslån.
I skemaet kan du se forskellene, du bør forholde dig til. Afdragsfrihed kan bruges til mange formål. Benyt evt. et afdragsfrit lån til at få anden kortfristet gæld - typisk til en højere rente - betalt af i en fart.
Vil du ned i arbejdstid og koncentrere dig om børn, andre interesser eller måske starte din egen virksomhed, så er det oplagt at kunne nedbringe sine faste omkostninger væsentligt med et afdragsfrit lån evt. bare for en periode. Med de afdragsfrie lån har du mulighed for at afdrage ekstraordinært fx en gang om året.

Advokatassistancen er nær i Assens kommune

Hele Assens kommune er dækket ind af vores netværk af professionelle boligadvokater f.eks.:
  • Haarby
  • Trunderup
  • Flemløse
  • Ebberup
  • Glamsbjerg

Udvalgt boligadvokat fra 5610

Advokatfirmaet Jens Bang
Strandgade 19​
5610 Assens
CVR: 61304010
Hjemmeside
Jurist Jesper Olesen
Willemoesgade 15 B
5610 Assens
CVR: 32604129
Hjemmeside
Advokat John Koppel
Store Kirkestræde 7
5610 Assens
CVR: 35915818
Hjemmeside