Boligadvokat Ishøj

  • Få 3 attraktive boligadvokat tilbud Ishøj
  • Få kun tilbud fra udvalgte advokater
  • Få ca 17 % i rabat på veletableret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Veje i postnummer 2635

Torbens Vænge
Klokkeblomststien
Ishøj Lille Torv
Toftevænget
Tjørnen
Hyacinten
Jægervangen
Tjørnelunden
Violstien
Svalevej
Liljen
Søsvinget
Landlyst Vænge
Winthersmindevej
Kirkebjerg Vænge
Vejlebrovej
Cypressen
Ishøj Parkvej
Elmelunden
Merlegårds Vænge

Få 3 tilbud fra professionelle boligadvokat i Ishøj

Søger du en dygtigt og billig boligadvokat i Ishøj, så kan vi hjælpe. På 3advokattilbud.dk kan du absolut gratis indhente 3 tilbud fra professionelle boligadvokater i Ishøj området, der gerne vil løse din boligsag. Du kan få rabat på en Ishøj boligadvokat med 3 tilbud i hånden.
Ved at bruge vores gratis webservice står du på få dage med 3 tilbud i hånden fra boligadvokater. Brug 6½ minut på at udfylde webskemaet - så finder vi 3 potentielle boligadvokater til dig.
To risici ved rentetilpasninglån: Den første risiko er, at renten kan blive højere ved de senere rentetilpasninger på lånet. Lånet blev f.eks. optaget til en rente på 6 procent, og nu er renten steget til 9 procent. Hvem kan tåle halvtreds procents forøgelse af huslejen - vel de færreste? Den anden risiko er, at lånet på det tidspunkt, hvor det skal indfries, ligger til en kurs betydeligt over 100, fordi renten er faldet.

Den auditive boligkøber

Hørelsen udgør den vigtigste del af indtrykket for den auditive person. Det er en type, som er koncentreret og eftertænksom, og i praksis rent faktisk kan stille sig op og lytte til en bolig. ”Jeg kan godt høre, hvad du siger” eller “Vi er på bølgelængde” er den auditivt orienteredes bemærkninger.
Det er ofte en person i balance med sig selv, men lidt afventende, som bruger tid på at opfange signaler og næsten altid lytter indgående. Jeg havde fornøjelsen af at hjælpe et musiker-par. De var meget forskellige fra mig, og valgte efter min mening nogle fantastiske huse fra, indtil jeg opdagede, hvad de lagde mest vægt på:
Akustikken i stuerne var meget afgørende. Det var ikke noget, de fik fortalt mig, da den generelle snak om beliggenhed og standen på køkken og bad vejede tungt i samtalerne. Men det viste sig, at det ikke var afgørende.

Vi sender din opgave i udbud

Der er hjælp at få til din boligsag, uanset hvor i Ishøj kommune du bor:
  • Tranegilde
  • Arken
  • Vejleå
  • Ishøj Landsby
  • Torslunde

Ansvarsbevidste boligadvokater i postnr. 2635

Nem-Ejendomsmægler
Lærke Alle 12
2635 Ishøj
CVR: 36051418
www.nem-ejendomsmægler.dk
Alliance Advokater Ishøj
Ishøj Strandvej 87
2635 Ishøj
CVR: 31122023
www.allianceadvokater-ishoej.dk
Adviseme IVS
Vibeholms Vænge 89
2635 Ishøj
CVR: 39088193
www.adviseme.dk