Boligadvokat Kastrup

  • Få 3 uimodståelige boligadvokat tilbud Kastrup
  • Du får udelukkende tilbud fra lokale advokater
  • Få ca 32 pct i rabat på lokal boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Veje i postnummer 2770

Otto Liebes Alle
Misteltenvej
Horsbøl Alle
Kastrup Tværvej C
Pretoria Alle
Peberholm
Nordrehøj Alle
Kastruphusvej
Pårupvej
Ingstrup Alle
Langbakken
Kibækvej
Kristtorn Alle
Killerupvej
Kamerunvej
Nordmarksvej
Liberiavej
Klitrose Alle
Højgården
Karsestien

Boligadvokat i Kastrup ➔ Få gratis 3 tilbud i dag

Her på internetportalen 3advokattilbud.dk kan du nu bestille 3 fleksible tilbud på en boligadvokat i Kastrup - og det er absolut gratis. Indenfor 24-48 timer vender vi tilbage med 3 flotte tilbud. Vores advokattilbudssystem er tilpasset og trimmet, så du enkelt og hurtigt kan sende en forespørgsel på en boligsag i Kastrup.
Udfyld onlineskemaet her på tilbudsportalen med en god beskrivelse, så boligadvokatfirmaerne hurtigt kan forstå din din sag. Når vi har modtaget din boligopgave, bliver den kontrolleret og fremsendt til de 3 mest egnede boligadvokater i Kastrup.
At indhente 3 gratis boligadvokattilbud på din boligopgave, er en ganske nem måde at få kontakt med billige og godkendte boligadvokater i Kastrup på. Det kan være svært at vurdere, om en boligadvokat er tilstrækkelig kompetent. Overlad denne del til os og få 3 fordelagtige tilbud i dag med rabat på over 10 procent.

Et badeværelse i den helt forkerte farve

Du har fundet drømmeboligen men køkken og badeværelse er rædselsfulde brune og orange. Der kan gøres meget med en stærk flisemaling, men tag en snak, om I kan leve med et sminket badeværelse og ny sanitet. Eller om det hele skal laves nyt fra starten?
Både med hensyn til køkken og bad, så er det en rigtig god ide at gå ud og se på materialer, kvalitet og priser, inden du besigtiger boliger. Alt efter dine egne krav kan et køkken eller badeværelse sagtens etableres for små penge, men du kan også vælge løsninger op til 300.000 kr. eller mere.
Så det er en rigtig god ide at være nogenlunde afklaret om pris- og kvalitetsniveau på forbedringerne. Du kan også bygge nyt køkken et andet sted i boligen. Det gamle køkken kan så typisk konverteres til bad, kontor eller gæsteværelse. Mulighederne kan være mange flere end planløsningen umiddelbart lægger op til.

En boligadvokat hjælper dig med svar på dine spørgsmål

Her er et lille udvalg af de mange emner, hvor det kan være en god idé at hyre en boligadvokat i Kastrup:
  • Skjulte installationer
  • Syn og skøn
  • Tilstandsrapport
  • Vedtægter
  • Økonomistyring

Boligadvokater Kastrup eksempel:

Ejura IVS
Oliefabriksvej 198
2770 Kastrup
CVR: 39320258
www.ejura.dk
TRR Advokatanpartsselskab
Cypres Alle 16
2770 Kastrup
CVR: 31873584
Advokat Bent Sommer
Kongelundsvej 297
2770 Kastrup
CVR: 69222528
www.sommeradvokatfirma.dk