Advokat Stenløse

  • Få 3 strålende tilbud fra advokater i Stenløse
  • Udfyld onlineskemaet på mindre end 10 min.
  • Billig advokat - Det er let at få tilbud

Ageras Advokattilbud

Veje 3660 Stenløse

Toftevej
Støberivej
Rosavej
Stamvej
Toftekildevej
Ved Gadekæret
Tværstræde
Skovkrogen
Stråmoseparken
Svinemosevej
Søsumvej
Småsøerne
Spættevej
Mårleddet
Parkhøjvej
Stråmosekær
Vagtelvej
Yrsavej
Spurvestien
Træløbervej

Få gratis 3 godkendte advokat tilbud i Stenløse

3advokattilbud.dk er en 100 procent gratis internetportal med speciale i at etablere seriøs kontakt mellem klienter på den ene side og advokater, advokatkontorer og advokatfirmaer på den anden side. Har du brug for en advokat, tilbyder vi at finde en - ganske gratis.
På vores unikke online service kan du på en hurtig og enkel måde få 3 konkurrencedygtige advokat tilbud i Stenløse på din advokatsag. Advokatfirmaerne i Stenløse-området får på denne måde ligeledes en løbende tilgang af nye klienter, som alle er forhåndsvaliderede og dermed meget attraktive.
Hvis du har flere typer af opgaver, du gerne vil indhente 3 prima tilbud på, så ligger listen på kontaktsiden. Måske du har brug for en maler, en murer, en gartner, en gulvsliber, en tømrer, en flyttemand eller måske rengøringshjælp?

Særeje eller fælleseje?

Få hjælp fra en dygtig advokat ved separation og skilsmisse. Ved en skilsmisse er det ofte bodelingen, der giver de største udfordringer. Uanmodet forretningsførelse mv.: Fast ejendom kan kun afhændes eller pantsættes med statsforvaltningens samtykke. I praksis er § 13 ikke meget anvendt, idet der stilles særdeles strenge krav for at anse en person for forhindret i at varetage sine anliggender.
Ægtefæller kan udmærket eje aktiver i sameje, typisk som følge af, at de ifølge aftale har anskaffet et aktiv i sameje. Det vil fx ofte være tilfældet med hensyn til et hus, parret har anskaffet. Hver af ægtefællernes anpart af samejet hører i så fald til vedkommendes bodel, respektive særeje. Samejet kan angå enkelte genstande - særligt eller særdeles sameje eller være et mere omfattende sameje, typisk en virksomhed.

Få 20-22 procent i rabat

En professionel advokat ekspederer sager indenfor f.eks. følgende erhvervsområder:
  • ABT 93
  • Bankret
  • Dagbøder og forsinkelser
  • Generationsskifte
  • Holdingselskab

Advokat Stenløse eksempel:

Peter Klitgaard Advokatfirma
Ganløseparken 58
3660 Stenløse
CVR: 30868846
Hjemmeside
Armstrong.dk
Dam Holme 14 - 16
3660 Stenløse
CVR: 34951683
Hjemmeside
Lund Egedal Holding Advokat ApS
Græsvangen 2
3660 Stenløse
CVR: 31896886
Hjemmeside