Advokat Jyllinge

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Jyllinge
  • Udfyld skemaet online på bare fire min.
  • Billig advokat - Det er nemt at spare penge

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
Jyllinge vejnavne

Merkurvej
Strandpromenaden
Parkstræde
Svanevænget
Juvelvej
Løvager
Korvetvej
Smedestræde
Solsikkevej
Tomsvej
Kometvej
Oddestensvej
Rosenhaven
Vibevej
Kirkestræde
Skovbrynet
Marsvej
Værebrovej
Kirkebjergvej
Kolibrivej

Få gratis 3 gode lokale advokat tilbud i Jyllinge

En advokat i Jyllinge byder på din opgave inden for alle former for advokathjælp. Det foregår således, at du udfylder web formularen online med, hvad det er, du ønsker advokathjælp med. Herefter afgiver 3 forhåndsgodkendte advokatfirmaer i Jyllinge området tilbud på den sag, der skal løses. Så nemt er det.
Vores kompetente samarbejdspartnere løser både almindelige advokatopgaver og mere specielle sager. Uanset typen af din opgave, vil vi påtage os at finde 3 kompetente og billige advokater til dig. Vi kan trække på et stort netværk af advokater og advokatfirmaer over hele Sjælland.
Som faguddannede ved advokaterne, hvad der skal til. Deres holdning til godt advokatarbejde er kundernes bedste garanti for et godt resultat. Derudover er de fleste advokater stolte af deres profession. Det giver de bedste resultater for alle parter. Indsend din Jyllinge advokatopgave i dag og få 3 tilbud.

Få hjælp til sager om forældremyndighed

En advokat kan hjælpe dig i sager om forældremyndighed. Er man gift, når man får et eller flere børn, så er der helt automatisk fælles forældremyndighed imellem de to ægtefæller. Det gælder også, hvis man ved barnets fødsel eller senere underskriver en ansvars- og omsorgserklæring.
Såfremt man ikke kan samarbejde med den anden forælder, er der mulighed for, at man kan få forældremyndigheden alene. Hvis man ønsker, at forældremyndigheden skal flyttes fra den ene forælder alene til den anden forælder alene, er dette også en mulighed.
Ønsker man at få ændret forældremyndigheden, skal det foregå hos Statsforvaltningen, som indkalder begge forældre til møde. Statsforvaltningen vil prøve at få forældrene til at blive enige, men hvis ikke Statsforvaltningen kan det, skal spørgsmålet afgøres af byretten.

Få en godkendt advokat til at hjælpe dig

Advokater spænder over en lang række forskellige arbejdsområder. Her er nogle eksempler:
  • Administration af fast ejendom
  • Bank og finansiering
  • Ejendomsformidling
  • Glideskader
  • Incitamentsordninger

Jyllinge advokat eksempler:

Advokatfirma Dorte Dittmann
Svanevænget 37
4040 Jyllinge
CVR: 33917686
Hjemmeside
Lone Møller Boysen
Solsikkevej 18
4040 Jyllinge
CVR: 26604206
Hjemmeside
Advokatfirmaet Niels-Jørgen Svinth
Saturnvej 1
4040 Jyllinge
CVR: 25673166
Hjemmeside