Advokat Randers

  • Få 3 attraktive tilbud på advokater i Randers
  • Udfyld formularen online på ca 2 minutter
  • Billig advokat - Undgå at bruge en masse tid

Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Randers

Thors Plads
Thors Bakke
Jernbanegade
Torvegade
Thorsgade
Bakken
Reberbanevej
Vinkelstræde
Tjørnevej
Møllegade
Kirkegade
Rosenørnsgade
Vilh. Thomsens Plads
Søndergade
Øster Alle
Rådhustorvet
Ved Volden
Blegdammen
Krusesgade
Krumstræde

Advokat i Randers - få gratis 3 supergode tilbud

Få 3 advokat tilbud på en dygtig advokat fra Randers - 100 pct gratis og uforpligtende. Når en person må anses for at være afgået ved døden, skal der foretages et skifte af hans bo. Godtgørelse af dødsfaldet vil normalt ske ved forevisning af dødsattest. Er liget ikke fundet, må det dog anses for sikkert, at vedkommende er død.
En hyrevognsvirksomhed, der blev drevet i konens navn med manden som eneste ansatte, var startet uden indskud af kapital. Det antoges, at der til fordel for mandens kreditor kunne foretages udlæg i fordringerne ifølge to af virksomheden udstedte fakturaer efter reglerne om udlæg i krav på forfalden løn, medens udlæg nægtedes i et tredje krav, da det var uvist, om fristen på 7 dage fra forfald var iagttaget. Det må henstå i det uvisse, hvad der kan bære denne begrundelse.

Egen skyld og accept af risiko

Accept af risiko er den situation, hvor skadelidte har affundet sig med at blive udsat for en risiko, der fører til skade og er bevidst om risikoen. Ved accept af risiko bortfalder erstatningen. Der kan ikke ske en gradueringsmæssig nedsættelse som ved egen skyld.
Eksempel på accept af risiko er en bokser, som er bevidst om, at man selv under lovlig udøvelse af sporten kan komme alvorligt til skade. Accept af risiko betyder i den sammenhæng, at den tilskadekomne bokser ikke få erstatning fra sin modstander.
Accept af risiko kan også have betydning for legeskader hos børn af en vis alder. Såfremt der sker skade på en tredjemand eller hans goder ved nødværge, er den der udøver nødværge og eventuelt angriberen ansvarlige for disse skader.

Spar tid - brug vores service

Eksempler på byer i Randers kommune hvori du kan bestille 3 advokattilbud:
  • Havndal
  • Dalbyneder
  • Øster Tørslev
  • Mostrup
  • Hvidsten

Lokal advokat fra 8900

Advokat Annagrete Pagter Kristensen
Østervold 4
8900 Randers C
CVR: 71683818
Hjemmeside
Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse I/S
Rådhustorvet 4
8900 Randers C
CVR: 27817203
Hjemmeside
Advokatfirmaet Lou & Partnere I/S
Østergrave 4
8900 Randers C
CVR: 28642857
Hjemmeside