Advokat Vejen

  • Få 3 rare tilbud fra advokater i Vejen
  • Udfyld formularen online på kun fem minutter
  • Billig advokat - Find fleksible fagfolk her

Ageras Advokattilbud

Veje i postnummer 6600

Rådhusstien
Petersmindevej
Bakkegårdsparken
Lynggårdshaven
Elkærvej
Skovvej
Vedbendvej
Borgergade
Kærvej
Anlægsvej
Grydagervej
Saturnvej
Vangevej
Otteshavevej
Nygårdsvej
Jyllandsgade
Bavnborgvej
Folding Kirkevej
Baungårdsvej
Toften

Få 3 advokat tilbud i Vejen helt og aldeles gratis

Har du brug for en pålidelig og billig advokat i Vejen? Her på 3advokattilbud.dk kan du indhente 2-3 personlige advokattilbud fra seriøse godkendte advokatfirmaer i Vejen-området, som gerne vil byde på din advokatopgave. Det er slet ikke så dyrt som du sikkert går rundt og tror.
Indtast din advokatopgave i onlineskemaet på ca 7-8 min og få et fast attraktivt pristilbud på juridisk advokat bistand på Vejen egnen. De forhåndsgodkendte advokatfirmaer, vi samarbejder med, leverer alle professeonel juridisk bistand med høj fokus på kvalitet med en solid rabat (20-30 pct).
Undgå selv al besværet med at finde priser og tilbud i Vejen. Få i stedet de relevante advokater i vores store landsdækkende net kæmpe om at vinde din advokatsag. Du vælger helt selv, hvilket af de modtagne tilbud du vil benytte dig af. Held og lykke med sagen!

Hvad er adfærdsfuldmagt?

l nyere teori anvendes betegnelsen adfærdsfuldmagt for det forhold, at hovedmandens adfærd giver tredjemand grund til at tro, at der foreligger fuldmagt. Som eksempel herpå kan nævnes U 1954305, U 1987.43, hvor hustruen under dissens blev anset for at hæfte for nogle installationsarbejder på hendes ejendom.
Selv om de var bestilt af manden, tilsvarende U 199l.343 og U l994.328 samt U l975.679, hvor hustruen, der var ejer af en landbrugsejendom, som ægtefællerne drev i forening, ansås for ansvarlig for nogle indkøb til driften, der var foretaget af manden.
Undlader fuldmægtigen at gøre opmærksom på, at det ikke er hensigten at forpligte sig selv, men den anden ægtefælle, må det antages, at begge ægtefæller hæfter over for medkontrahenten; fuldmægtigen på grund af undladelse af at gøre opmærksom på, at han ikke ville forpligte sig selv, den anden på grund af bemyndigelsen.

Den nemme vej til gode og billige advokater

Her er et par eksempler på nogle af de mange emner, hvor en advokat kan hjælpe:
  • EU & Konkurrence
  • IT/Telekommunikation
  • Kundeklausuler
  • Overenskomstkrav
  • Skatteret

Vejen advokat eksempel:

Penta Advokater Holding ApS
Torvegade 16
6600 Vejen
CVR: 36087323
Hjemmeside
Penta Advokater A/S
Torvegade 16
6600 Vejen
CVR: 25575288
Hjemmeside
Steensgaard Advokatanpartsselskab
Ryttervej 60
6600 Vejen
CVR: 36091061
Hjemmeside