Advokat Horsens

  • Få 3 prima tilbud på advokater i Horsens
  • Udfyld skemaet online på mindre end ni minutter
  • Billig advokat - Overlad det hårde arbejde til os

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
Horsens vejnavne

Skovhusevej
Elbækvej
Egedalsvej
Carl Johans Gade
Røde Mølle Banke
Skovglimt
Fjordglimtsvej
Firkløvervej
Ane Staunings Vej
Rådvedvej
Farimagsvej
Solvangsalle
Fasanvej
Engtoften
Cellovej
Skolegade
Engvej
Sejetvej
Anhøj
Bankagervej

Spar 20% på effektiv advokat i Horsens - få 3 tilbud

3 gratis advokat tilbud Horsens på 2-3 dage. Indsend sagen nemt og hurtigt og lad os her på 3advokattilbud.dk skaffe dig 3 tiltalende tilbud. Du sparer hurtigt 23 pct på advokatsalæret når du har 3 tilbud at vælge imellem. Værd at vide om testamenter:
En person kan ikke være vidne, hvis testamentet begunstiger en person eller institution, som den pågældende har en sådan tilknytning til, at testamentsvidnet har haft en interesse eller der er omstændigheder der vækker tvivl om habiliteten.
Et eksempel er en lokalformand, der i det konkrete tilfælde havde haft en så beskeden rolle i forbindelse med landsorganisationens arbejde, at han ikke var inhabil som vidne på et testamente til fordel for landsorganisationen. Disse afgørelser er stadig retningsgivende. Derimod kan vidnet udmærket være indsat som testamentarisk bobestyrer. Få 3 gratis tilbud på en troværdig advokat i Horsens.

Samtygge om uanmodet forretningsførelse

Begrundelsen for uanmodet forretningsførelse er, at der er en formodning for, at den ikke tilstedeværende nødstedte har en interesse i, at tredjemand griber ind. når den pågældende ikke selv er i stand til at varetage sine interesser.
Man kan sige, at der er en forventning om et efterfølgende samtykke fra forretningsherren. Det er ikke en betingelse, at skaden er umiddelbart overhængende eller sikker, men blot at der er en vis fare til stede.
Når politiet eller en nabo i tilfælde af indbrud rekvirerer Falck til at foretage afdækning, skal regningen betales af husejeren (eller dennes forsikring) som følge af reglen om uanmodet forretningsførelse.

Lad lokale firmaer løse din opgave

Hele Horsens kommune er dækket ind af vores netværk af professionelle advokater f.eks.:
  • Addit
  • Sønder Vissing
  • Voersvadbro
  • Gantrup
  • Grædstrup

Eksempler på advokat i Horsens

Retnu.dk Advokatfirma
Søndergade 28
8700 Horsens
CVR: 27106633
Hjemmeside
Ret & Råd Sundhuset I/S
Clarasvej 2
8700 Horsens
CVR: 29124566
Hjemmeside
Ladegaard, Rasmussen & Partnere I/S
Løvenørnsgade 17
8700 Horsens
CVR: 25493656
Hjemmeside