Advokat Nørrebro

  • Få 3 solide tilbud fra advokater i Nørrebro
  • Udfyld skemaet online på under otte min.
  • Billig advokat - Tilbud fra faguddannede fagfolk

Ageras Advokattilbud

Postnummer 2200
vejnavne

Slejpnersgade
Holtegade
Hans Kirks Vej
Nærumgade
Schleppegrellsgade
Tibirkegade
Stengade
Hiort Lorenzens Gade
Odins Tværgade
Fyensgade
Mimersgade
Guldbergsgade
Struenseegade
Nordre Fasanvej
Sorgenfrigade
Rantzausgade
Henrik Rungs Gade
Valhalsgade
Brohusgade
Rovsingsgade

Få 3 tilbud på en god og billig Nørrebro advokat

Her på siden tilbyder vi at indhente 3 gratis tilbud fra erfarne advokater på Nørrebro til din advokat sag. Uanset om det handler om særeje, arbejdsskade, inkasso, erhvervskontrakter, lejesager, salg af bolig, skattesag eller stiftelse af selskab kan vi hjælpe dig.
Udfyld skemaet som du finder ved at klikke på den grønne knap her på siden. Oplys nogenlunde detaljeret om, hvad dig sag går ud på så de potentielle advokater kan danne sig et overblik over sagen. Husk ikke at skrive nogen personfølsomme oplysninger i skemaet.
Når vi modtager din opgave, bliver den valideret og udsendt til vores netværk af forhåndsgodkendte advokater på Nørrebro. Maksimalt 3 advokater får lov at byde på din sag så du kan bevare overblikket, Med denne gratis tjeneste kan du spare op til 33% på advokat salæret.

Der er også billige og dygtige advokater på Nørrebro

Beskriv din sag i online skemaet nu og få 3 skræddersyede tilbud fra advokater på Nørrebro. Vi finder de rette advokater, der er specialister i at løse netop din type sag. Brug vores gratis online service til at finde en løsning på dit advokatproblem.
Mange advokater tilbyder faste priser på opgaver, der kan laves efter en enkel og forudaftalt opskrift, som for eks. udfærdigelse af testamenter, boligsager osv. Advokater på Nørrebeo kan bidrage med rigtig mange ting, lige fra små private sager til store erhvervsmæssige kontrakter.
Det er i domspraksis antaget, at fyringsolie til opvarmning af familiens bolig er omfattet af § ll, jævnfør U l985.77. Tilsvarende må hæftelsen omfatte lys, gas og vand. Omfattet af bestemmelsen er tillige husstandsforsikring og fastnet telefonabonnement, jævnfør TFA 2009.30.

Betal ikke for meget for en advokat

Eksempler på typer af sager som Nørrebro advokater håndterer.
  • Patenter
  • Rammetransportaftaler
  • Salg af bolig
  • Teknologi
  • Udbud

Eksempel på lokal advokat i 2200 Nørrebro

Advokat Charlotte Løfberg
Nannasgade 28
2200 København N
CVR: 36155108
Hjemmeside
Edison Law Advokater
Titangade 11
2200 København N
CVR: 32515754
Hjemmeside
Nordic Law Group ApS
Blegdamsvej 28 C
2200 København N
CVR: 28983204
Hjemmeside