Advokat Slagelse

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra advokater i Slagelse
  • Udfyld skemaet online på mindre end 9 minutter
  • Billig advokat - Lad firmaerne konkurrere om arbejdet

Ageras Advokattilbud

Slagelse
vejnavne eksempler

Columbiavej
Emtemosevej
Bakkedraget
Byskovvej
Boldgårdsvej
Dompapvej
Betavej
Havretoften
Flakkebjerg Møllevej
Bysvalevej
Brolæggervej
Fladholtevej
Gl.Torv
Ellemosevej
Asgårdsvej
Akelejevej
Frimandsgaard
Haydnsvej
Allikevej
Efeuvej

Få gratis 3 tilbud på kompetent advokat hjælp i Slagelse

Inden du påbegynder et større byggeprojekt, er det vigtigt at få alle aftaler på skrift. I modsat fald risikerer du nemlig forsinkelser, misforståelser og måske endda et økonomiske tab. En advokat hjælper dig med at udarbejde sikre aftaledokumenter for eksempel entreprisekontrakter med underleverandører.
En advokat i Slagelse kan vejlede dig om den bedst egnede entrepriseform og det bedste aftalesæt. Man vælger ofte at basere kontrakten på et standard aftalesæt. Aftalesættet indeholder regler, der skal gælde under byggeriet f.eks. hvad man gør ved fejl og mangler, hvordan byggeriet skal afleveres.
Ansvarsdelingen mellem dig og entreprenøren afhænger af entreprisetypen. Ved totalentreprise udfører entreprenøren alle dele af byggeprojektet. Ved hovedentreprise står du selv for planlægningsfasen mens entreprenøren kun står for selve byggefasen. Få 3 tilbud på en advokat i Slagelse.

Få en advokat i sager om tvangsfjernelse

I sager om tvangsfjernelse i Slagelse er det en god idé at få hjælp hos en advokat. Hvis kommunen ønsker at tvangsfjerne dit barn fra dig, har du ret til få gratis advokathjælp. Du kan selv frit vælge, hvilken advokat du ønsker. Kommunens Børne- og Ungeudvalget afgør, om dit barn skal tvangsfjernes.
Du bliver indkaldt til møde sammen med Børne- og Ungeudvalget, hvor du får mulighed for at fortælle, hvad du ønsker, at der skal ske. Du har ret til hjælp fra en advokat til at forstå de papirer, Børne- og Ungeudvalget har udarbejdet om dig og dit barn.
Kommunen har ifølge loven pligt til at undersøge, hvor vidt det er realistisk at hjælpe dig nok til, at dit barn eller børn kan forblive hjemme hos dig. Alternativet er, at der skal findes et andet sted, dit barn kan være, f.eks. familiepleje. Kontakt en advokat for at få hjælp til alt det lovmæssige omkring tvangsfjernelse.

Vi finder en god og billig advokat til dig

Vores netværk af erfarne advokater dækker hele Slagelse kommune:
  • Kirke Stillinge
  • Frederikslund
  • Vemmelev
  • Frølunde
  • Slots Bjergby

Advokat Slagelse eksempler:

thurø wegener Advokater
Korsgade 1
4200 Slagelse
CVR: 30703197
Hjemmeside
Advokatfirmaet Søren Larsen I/S
Skovsøgade 1
4200 Slagelse
CVR: 20533595
Hjemmeside
Advokat-Service.dk
Egevej 18
4200 Slagelse
CVR: 32610706
Hjemmeside