Advokat Himmerland

  • Få 3 hammerfede tilbud på advokater i Himmerland
  • Udfyld skemaet online på bare fem minutter
  • Billig advokat - Gør som alle andre gør

Ageras Advokattilbud

9200 Himmerland
vejnavne

Venusvej
Draget
Thorndahlsvej
Fiskene
Mozartsvej
Verdisvej
Havnøvej
Sløjfen
Engbovej
Lange Müllers Vej
Gemmavej
Paletten
Anker Engelunds Vej
Visborggårdvej
Kuhlausvej
Karlskogavej
Engholmvej
Vandmanden
Vestavej
Weysesvej

Advokat i Himmerland - få 3 helt gratis advokattilbud

Spar 20 procent på en effektiv advokat fra Himmerland - bestil 3 tilbud og vælg selv din advokat. Indsend din sag til 3advokattilbud.dk og få 3 solide advokattilbud på et par dage. Er det, som følge af at der ikke vil blive arv at udlodde, klart, at disse oplysninger er uden betydning, kan indhentelse af dem dog undlades.
Kan der ikke træffes afgørelse om boets behandlingsmåde i forbindelse med det indkaldte møde, udsættes behandlingen af sagen. Det kan fx skyldes, at der er uklarhed om arveforholdene, eller at arvingerne skal have mulighed for at overveje privat skifte.
I øvrigt har skifteretten vejledningspligt over for de pårørende og bistår med skifteformer og dødsbobeskatning samt udfærdigelse af anmodninger og opgørelse jævnfør dødsboskifteloven § 7. Få 3 tilbud på en rutineret advokat i Himmerland.

Gave elle arv

Ved dom U2008.2728 antoges gavemomentet ved en overdragelse af en fast ejendom at være blevet udlignet ved begges hæftelse for en del af den andens gæld. Derimod antoges der at ligge en gave i forbindelse med ægtefællens erhvervelse af en bil.
En særligt camoufleret gave forelå i sagen U2010.2459, hvor en mand i 1994 som led i en kreditorordning solgte en ejendom til en tredjemand for 3 mio. kr., hvorefter ægtefællerne skulle bo til leje mod betaling af ejendommens udgifter og der var en tilbagekøbsret for manden.
I 2000 solgte tredjemanden ejendommen, der da var vurderet til 4.7 mio. kr. til hustruen for 3.2 mio. kr. på lempelige vilkår. Ved mandens konkurs i 2003 ansås hustruens erhvervelse af ejendommen for en gave fra manden.

Eksempler på advokaters mange forskellige opgaver

Liste med eksempler på mere avancerede emner som advokatkontorer i Himmerland varetager.
  • Persondata
  • Rådgivers disciplinæransvar
  • Selskaber
  • Transport
  • Udstationeringer

Himmerland advokat eksempel:

Agri Nord Aalborg
Hobrovej 437
9200 Aalborg SV
CVR: 29038597
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bent Stamer
Hobrovej 395
9200 Aalborg SV
CVR: 29801622
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kvadrat
Hobrovej 395
9200 Aalborg SV
CVR: 36458151
Hjemmeside