Advokat Gribskov

  • Få 3 stærke tilbud på advokater i Gribskov
  • Udfyld skemaet online på bare seks minutter
  • Billig advokat - Du kan få let 23 % i rabat

Ageras Advokattilbud

Vejnavne i
postnummer 3220

Nordhusvej
Vesterprisvej
Tisvildegårdsvej
Hyrdeleddet
Pyramidestien
Kornvej
Rugvænget
Tibirkevej
Øvrevænget
Skovridervænget
Langs Diget
Tibirke Lundevej
Skovskellet
Krondyrvej
N P Nielsens Vej
Højbohusvej
Pilevej
Tjørnevej
Lyngvej
Julsgårdsvej

Advokat tilbud i Gribskov? Få dem her og spar penge

Indhent 3 sammenlignelige tilbud på en rutineret advokat i Gribskov kommune. Jo mere konkret, du er, des bedre vil advokatens tilbud være. Sørg for at dine ønsker bliver hørt i sager om forældremyndighed ved at hyre en god og billig advokat. Du kan naturligvis også få tilbud på alle andre former for advokathjælp.
En arbejdsaftale mellem samlevende ægtefæller kan. for så vidt angår personlige enkeltmandsvirksomheder, tillægges skattemæssig betydning efter to forskellige regler. Uanset om ægtefællen ifølge aftale har krav på vederlag eller ej, kan der forudsat tilstrækkelig arbejdsindsats.
Overføres et beløb til beskatning hos den medarbejdende ægtefælle efter de særlige regler derom i KSL § 25 A. Fra 1989 kan en arbejdsaftale imidlertid i stedet, under visse nærmere betingelser, tillægges skattemæssig betydning efter almindelige regler jævnfør § 25 A. stk. 7.

Tvangsauktioner behandles normalt af en advokat

Eksempler på emner og sager, som varetages af en advokat. Tvangsauktion: Har man udlæg i fast ejendom og andelsboliger kan dette realiseres ved at sætte boligen på tvangsauktion. En kreditor, der ønsker en fast ejendom på tvangsauktion, betaler i første omgang omkostningerne til auktionen.
Såfremt kreditor får del i budsummen, skal auktionsomkostningerne afholdes af auktionskøber. Et udlæg i en bolig, hvor der ikke er udsigt til at udlægshaver får del i buddet, kan forhindres af de andre rettighedshavere.
Man skal således tænke sig rigtig godt om, inden man begærer en fast ejendom på tvang. De officielle salær- og honorartakster ved tvangsauktioner for advokater findes på Advokatsamfundets hjemmeside: www.advokatsamfundet.dk.

Find den bedste advokat uanset opgavens art

Erfarne advokater i Gribskov kommune dækker hele kommunen fra nord til syd:
  • Munkerup
  • Dragstrup
  • Smidstrup
  • Aggebo
  • Villingebæk

Eksempel på advokat i 3220 Gribskov

Gribskovadvokaterne
Østergade 12
3200 Helsinge
CVR: 79062111
Hjemmeside
Muff+Boholdt Advokater
Alfavej 4 C
3250 Gilleleje
CVR: 21771503
Hjemmeside
Advokat Bettina Jill Kaysø
Østergade 8
3200 Helsinge
CVR: 86088428
Hjemmeside