Advokat Lolland

  • Få 3 lokale tilbud fra advokater i Lolland
  • Udfyld web formularen på under 3 min.
  • Billig advokat - Lad kvalitetsbevidste firmaer byde på opgaven

Ageras Advokattilbud

Postnummer 4970
vejnavne

Slusevej
Kløvervænget
Nøllekrogsvej
Uglevej
Egebyvej
Indertoften
Lærkevænget
Østervang
Musvitvej
Drosselvej
Granvænget
Guldbergvænget
Glentevej
Kanalvej
Bassinvej
Hobyvej
Ahornvej
Rosenparken
Poppelvej
Byvej

Få 3 seriøse advokattilbud på advokat på Lolland

Vi kan finde en advokat, der kan løse alle typer af opgaver – store som små. Uanset om du søger en advokat til konflikthåndtering eller du har brug for hjælp i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse, så finder du dem hos 3advokattilbud.dk.
Tryk på den grønne knap her på siden og indtast din sag i kontaktformularen - det tager kun nogle få minutter. Med endnu et tryk, sender du sagen ind til os og dermed er din del af arbejdet afsluttet. Vi sender sagen videre til advokatfirmaer og -kontorer på hele Lolland, som dermed får mulighed for at byde på sagen.
I løbet af få dage får du tilsendt 3 konkrete tilbud fra lokale advokater som du kan sætte dig og læse igennem i fred og ro. Vælg den advokat, du har mest tiltro til eller den advokat med det billigste tilbud - det er helt op til dig. Med 3 kontante tilbud i hånden kan der spares mange penge på at få løst en advokatopgave på Lolland.

Hvad er tvangsauktion?

En kreditor, som har foretaget et udlæg i en fast ejendom, kan kræve den pågældende ejendomm solgt på en tvangsauktion, hvis ejeren ikke betaler det skyldige beløb. Tvangsauktionen har primært til formål, at sælge ejendommen til den højeste pris til fordel for både ejeren af ejendommen og kreditorer.
Køb af en ejendom på tvangsauktion sker på samme måde som køb af en ejendom i fri handel. Eneste forskel er, at salget ved en tvangsauktion foretages af fogedretten og at skyldner ikke kan forhandle sig frem til en favorabel pris. Efter køb på tvangsauktion bliver der udstedt et auktionsskøde, som tinglyses.
Tvangsauktionen publiceres i Statstidende og derudover i mindst en almindelig læst avis. Annoncering skal ske senest 2 uger før auktionens afholdelse og har til formål at skabe en købsinteresse hos potentielle købere til gavn for salgsprisen.

Den hurtige vej til den bedste advokat til din advokatopgave

Overalt på Lolland kan vi tilbyde 3 advokattilbud f.eks.:
  • Rødby
  • Søllested
  • Kragenæs
  • Torrig
  • Købelev

Lokal advokat fra postnummer 4970

Advokat Niels Nissen
Kochsgade 31 A
5000 Odense C
CVR: 25484207
Hjemmeside
Juristfirmaet.dk
Pantheonsgade 10 2
5000 Odense C
CVR: 25988035
Hjemmeside
Stubo ApS
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 26461731
Hjemmeside