Advokat Vordingborg

  • Få 3 solide tilbud fra advokater i Vordingborg
  • Udfyld formularen online på mindre end seks minutter
  • Billig advokat - Brug denne gratis tjeneste

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
4760 vejnavne

Bjergemarken
Edderfuglevej
Fabriksvej
Gåsetorvet
Bæverstien
Andebakken
Bogøvej
Bakkebøllevej
Engpibervej
Fogedgårdsvej
Druevej
Dalstrøget
Badevej
Abildvej
Granvænget
Hjejlevænget
Hovvejen
Desmerurtvej
Badstuegade
Gyvelvænget

Få 3 fleksible tilbud på advokat hjælp i Vordingborg

Hvis du indhenter 3 advokattilbud via vores online tjeneste men du vil have den billigste advokat i Vordingborg, så kan vi indskrænke vores søgning til dette. Således finder vi dig en billig advokat men alligevel god advokat, som du kan stole på vil tage sig godt at din sag. Med 3 tilbud sparer du nemt 15-20 pct.
Fælleskreditorerne har imidlertid fortrinsret til interessentskabsformuen, hvorfor retsforfølgning for interessentens særgæld kun kan ske i nettoanparten.
Drives en virksomhed i fællesskab, således at det udadtil fremtræder som et interessentskab, men uden at der er oprettet interessentskabskontrakt, synes domspraksis at være tilbøjelig til at antage solidarisk hæftelse, jævnfør herved U l953.l6l om solidarisk hæftelse over for en afskediget servitrice. Dette må antages at være i overensstemmelse med almindelige legitimationsregler.

Få et advokat til at gennemføre boskiftet

I forbindelse med arvesager og dødsbo, er det vigtigt, at alle implicerede parter er sikre på, at sagen bliver gennemført på retfærdig vis. Der kan meget let opstå splid mellem arvinger, som ellers er i familie eller er venner, og som derfor vil komme til at se hinanden i fremtiden.
I 3advokattilbud.dk´s netværk har vi erfarne og specialiserede advokater, som gennemfører et boskifte, så der skabes mindst mulig splid og tvivl. Advokaterne sørger for, at alle parter løbende informeres om sagens gang og at arveloven bliver overholdt til punkt og prikke.
Når afdødes bo skal behandles, skal alle afdødes forhold og forpligtelser afvikles f.eks. i forhold til Skat og andre offentlige myndigheder. Advokaterne rådgiver de efterladte om afvikling af dødsboer og udarbejder de nødvendige opgørelser til skifteretten og Skat.

Brug vores gratis onlineservice

Få 3 gode tilbud på advokathjælp uanset hvorhenne i Vordingborg kommunen, du befinder dig:
  • Præstø
  • Mern
  • Kalvehave
  • Lundby
  • Nyråd

Eksempel på lokal advokat Vordingborg

Advokat Mpk
Østervej 13
4760 Vordingborg
CVR: 34033242
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kromann Nielsen
Rådhustorvet 4 B
4760 Vordingborg
CVR: 38186825
Hjemmeside
Dreist Advokater Vordingborg ApS
Københavnsvej 28
4760 Vordingborg
CVR: 28324340
Hjemmeside