Advokat Holstebro

  • Få 3 strålende tilbud fra advokater i Holstebro
  • Udfyld skemaet på bare ni min.
  • Billig advokat - Spar meget tid på din opgave

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i Holstebro

Nupark
Lyngbakken
Birk
Lauralystvej
Jættegården
Brahmsvej
Frøjkvej
Gærdesmuttevej
Munkevej
Fasanvej
Havfruen
Nordre Ringvej
Laubsvej
Ormstrupvej
Helgesensvej
Anemonevej
Poul Andersens Vej
Klogborgvej
Holmgårdvej
Hunsballevej

Få 3 tilbud på advokat hjælp i Holstebro

Få 3 billige tilbud på juridisk advokat bistand i Holstebro. Opret din advokatopgave i webformularen online på ca 5-7 minutter og send den ind til os. Vi påtager os at finde tre dygtige advokater i Holstebro-området, der hver får lov at levere et attraktivt tilbud til dig - nemt, gratis og uforpligtende.
Når du har indsendt din advokatsag, er det blot at afvente, at de første spændende henvendelser indløber. Vores store gruppe af advokatfirmaer har alle mange års erfaring i advokat branchen. Undgå uerfarne advokater og vælg i stedet en, som er kompetent til at løse din sag med det ønskede resultat.
I følge den nugældende bestemmelse i Retsvirkningsloven § 28, stk. 3, omfatter en særejebestemmelse også indtægt af særejet, medmindre andet er bestemt. l øvrigt var der ofte tidligere truffet bestemmelse om, at indtægt af særejet skulle være særeje.

Forpligtelser overfor ægtefælle

Det må anses for en naturlig konsekvens af, at ægtefællerne i øvrigt er selvstændige formueretssubjekter, at de kan indgå sædvanlige formueretlige aftaler med hinanden. Som følge af det særlige interessefællesskab mellem ægtefæller gør der sig dog visse særegenheder gældende, herunder reglen i Retsvirkningsloven § 32, der i forhold til kreditorerne pålægger ægtefællerne bevisbyrden for, at der ikke i en overdragelse er indeholdt en gave.
Overskud af virksomhed, som samlevende ægtefæller driver i fællesskab, beskattes hos den ægtefælle, der i overvejende grad driver virksomheden, jævnfør KSL § 25 A, stk. l. Ifølge § 25 A, stk. 3, kan der overføres en del af overskuddet til beskatning som personlig indkomst til den anden ægtefælle (medhjælpende ægtefælle). Overførsel som løn til beskatning, må forudsætte en egentlig lønaftale, ligesom det er en forudsætning, at der indeholdes A-skat.

Lad kvalitetssikrede firmaer løse din opgave

Her er yderligere fem gode grunde til, at du bør bestille 3 gratis advokattilbud allerede i dag.
  • Her får du nemt 3 billige tilbud
  • Find din dygtige fagmand her
  • Indtast din opgave på under 4 minutter
  • Lad dygtige firmaer løse din opgave
  • Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Eksempler på advokat Holstebro

Advokatpartnerselskabet Bjerre & Bjerre
Lille Østergade 2
7500 Holstebro
CVR: 32645445
Hjemmeside
Advokaterne Nupark
Nupark 45
7500 Holstebro
CVR: 30597281
Hjemmeside
Uldall & Laursen
Grønsgade 1
7500 Holstebro
CVR: 16812374
Hjemmeside