Advokat Kokkedal

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på advokater i Kokkedal
  • Udfyld formularen på kun 9 min.
  • Billig advokat - Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
Kokkedal vejnavne

Pilevang
Karlebovej
Birkestien
Udsigten
Hammershøjvej
Mørkelmosevej
Egevangen
Fasanvænget
Avderødvej
Engstien
Højager
Vandtårnsvej
Bygvænget
Flintevej
Ullerødvej
Blomsterager
Rønnevej
Avlholmgårdsvej
Rosenhaven
Holmegårdsvej

Kokkedal advokat? Her får du gratis 3 skarpe tilbud

Har du brug for en advokat Kokkedal til at hjælpe sig med en sag? Så vil vores tilknyttede advokatkontoret helt sikkert gerne hjælpe dig. Du finder nemmest den billigste og bedste advokat i Kokkedal ved at sætte din advokat i udbud. Indtast opgaven i web skemaet og send den ind til 3advokattilbud.dk.
Vores gratis onlineservice gør det nemt at finde det rigtige advokatfirma i Kokkedal, og det endda til den helt rigtige pris. Du udfylder blot en nem og overskuelig formular online og udvælger derefter de 3 advokatkontorer som du ønsker skal give dig et godt tilbud på sagen.
I tilbudene kan du herefter selv sammenligne priserne i fred og ro hjemme i lænestolen. Sådan sparer du nemt op til 21 procent på en certificeret, seriøs og billig advokat fra Kokkedal. Vælg den smarte løsning på dit problem - Få 3 advokat tilbud i Kokkedal - Absolut gratis!

Har I overvejet særeje og/eller en ægtepagt?

Nogle danskere bliver ikke gift fordi de er bange for at miste hele deres formue i tilfælde af en skilsmisse. Disse mennesker, der bor sammen uden at være gift i såkaldte papirløse forhold, kan hos en advokat få gode råd om, hvordan de kan gifte sig.
En advokat kan nemlig rådgive om bl.a. særeje således at man undgår at blande formueforholdene sammen. Dermed kan man også spare udgiften til arveafgiften, for kun ægtefæller er fritaget for at betale arveafgift.
Selv om man indsætter en samlever som primær begunstiget til en gruppelivsforsikring, skal der fortsat betales 16% eller 37% af gruppelivsforsikringen til staten. Hvis man for eksempel en gruppelivsforsikring på 700.000 DKK skal staten altså have mellem 100.000 og 250.000 DKK, der kunne været sparet, hvis man havde giftet sig.

Få hjælp til din sag af en advokat i Kokkedal

Eksempler på advokatsager for autoriserede advokater i Kokkedal:
  • Ansættelsesretlige sager
  • Børnebidrag
  • Erhvervslivets kontrakter
  • Forsvar og sikkerhed
  • Skat og told

Eksempler på advokat i 2980 Kokkedal

Remy Holding Advokat ApS
Nordskrænten 8
2980 Kokkedal
CVR: 36428791
Hjemmeside
Juridisk Rådgiver og Mediator
Fredtoftevej 17
2980 Kokkedal
CVR: 65883716
Hjemmeside
Advokat & Co.
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
CVR: 26820138
Hjemmeside