✍️Advokat Greve

  • Find gratis 3 fornuftige tilbud på advokat Greve

  • Send formularen på under seks minutter

  • Advokattilbud - I Greve kan du få flere tilbud med de bedste priser

✍️ Advokat i Greve ➡ Få gratis 3 advokat tilbud og spar 25%

Vi har her på 3advokattilbud.dk opbygget et netværk af autoriserede advokater over hele Danmark inden for alle de emner som advokatfaget omfatter. Vi samarbejder også med kompetente advokater i Greve og kan derfor finde den bedst egnede advokat til netop din advokatsag.
Når vi har modtaget din advokatopgave, vælger vi de tre mest kvalificerede i Greve. I løbet af 2-3 dage, vil du blive kontaktet af bundsolige advokatfirmaer for en uforpligtende snak og levering af et godt og attraktivt advokat tilbud. Obs: Denne tjeneste er 100 procent gratis for dig at benytte.
Når vi har skabt kontakterne til advokater i Greve, trækker vi os ud af sagen og den er herefter udelukkende et anliggende mellem sig og det lokale advokatfirma, du eventuelt vælger til at løse din advokatsag. På denne måde kan du spare hele 25 procent.

3 tilbud advokat Greve: Beskriv her det problem, du skal bruge advokathjælp til

✍️ Udfyld sagsformularen på bare 9 min

Gud og hvermand kan anvende denne advokatservice, og vi tager hjertens gerne hånd om dit advokatproblem. I Greve kan du modtage op til 3 prisvenlige tilbud på løsninger på din opgave, og det er godtnok hurtigt at spare penge (op til 15-35 % af standardprisen). Danskernes foretrukne advokathjælp, hvor villige fagfolk tilbyder den skarpeste løsning sommer og vinter.
Løsningen på ethvert advokatproblem er 3 gratis advokat tilbud - bestil dem her. Friske advokatfirmaer får muligheden for at skræddersy tilbud på din opgave ved hjælp af vores anerkendte advokatprissammenligning. Her er en nem og hurtig brugbar rabatportal, og vi er parat til dit advokatprojekt, så beskriv gerne for os den situation, du skal bruge 2-3 tilbud på.
Advokatsiden 3advokattilbud.dk er 100% seriøs på nettet, når du har brug for kvalificerede overslag på seriøst advokathjælp. 3advokattilbud.dk er en professionel advokat portal, du kan benytte regelmæssigt, og vi tager hjertens gerne hånd om dine advokatproblemer. I 2670 Greve præsenterer advokatfirmaer robuste løsninger, og I får også en fornuftig bonus (i snit 36 pct af almindelig pris).Indbotestamenter

Med indførelsen af Arveloven i 2007 blev der i § 66 åbnet mulighed for at oprette en bestemmelse om, hvem der skal arve sædvanligt indbo og personlige ejendele uden at overholde de almindelige formkrav for testamenter. En sådan bestemmelse kan fastlægges i en aftestatorisk datoen og underskrevet erklæring. Ifølge Arveloven § 66, stk. 2, anses en begunstigelse i et sådant indbotestamente for en fortrinsret for den, der allerede er arving, til at få de pågældende genstande udlagt til vurderingsbeløbet, medmindre andet fremgår af den testamentariske bestemmelse. Der kan således i indbotestamentet fastsættes, at det ikke blot er en fortrinsret til udlæg af arven i de pågældende genstande, men at den pågældende arving skal modtage indboeffekterne ud over sin øvrige arvelod.

Et ugyldigt nødtestamente
U 2013655 blev det antaget, at en mand, der led af kræft, ikke var forhindret i at oprette et testamente i den almindelige form, hvorfor det senest underskrevne testamente ikke blev anerkendt som gyldigt nødtestamente. Et nødtestamente har dog kun gyldighed i en begrænset periode, selvom det er oprettet i en nødsituation.

Eventuelle gebyrer

I visse typer af retssager, såsom personskade, samlinger og autoskader, kan advokaten, der repræsenterer sagsøgeren, acceptere en del af de penge, som klienten får som betaling for ydelser. Et sådant arrangement betegnes som et kontingentgebyr. Ifølge advokatens etiske regler skal der indgives en skriftlig aftale om gebyret i begyndelsen af repræsentationen, hvor det angives, hvilken del af erstatningen advokaten vil modtage. Gebyret fastsættes normalt som en procentdel af det inddrevne beløb. Hvis sagen bliver prøvet igen eller appelleret til en højere ret, kan der tilføjes en yderligere procentdel. Normalt modtager advokaten ikke noget kontingentgebyr, hvis retssagen ikke lykkes, men klienten forventes at refundere advokaten for udgifter, der ikke er dækket af kontingentgebyret, såsom advokatsalærer eller udgifter til vidner.

En uforudset gebyrkontrakt
I en uforudset gebyrkontrakt er du og din advokat enige om, at advokaten ikke modtager betaling, medmindre du vinder sagen. Selvom du ikke vinder sagen, skal du imidlertid betale dine advokatomkostninger, medmindre kontrakten specifikt undtager dig fra dette krav.

 ✍️  

Status den 19. maj 2024 er op omkring 68.000 ekspederede tilbud siden starten af 2019.
Postnr. 2670 Greve advokatfirmaer

Advokatfirmaet Cator

Korskildelund 6
2670 Greve
CVR: 21420638
www.cator.dk

Advokaterne C.C. Jørgensen & M. Winsløv

Greve Midtby Center 2 A
2670 Greve
CVR: 18277646
www.ccjmw.dk

Advokat Søren Møller-Damgaard

Storeholm 20
2670 Greve
CVR: 33664435
Tlf. 43900602

Advokat William Feely

Strandkrogen 12
2670 Greve
CVR: 16481734
www.advofeely.dk

Advokat Line Gubbertsen

Greve Bygade 22
2670 Greve
CVR: 37444405
www.lglaw.dk

Sjølin Advokatfirma

Korskildeeng 5
2670 Greve
CVR: 39138204
www.uslaw.dk