Advokat Hedehusene

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud på advokater i Hedehusene
  • Udfyld webformularen på kun 10 min.
  • Billig advokat - Find 3 tilbud på din opgave

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Hedehusene

Fabriksvej
Fritidshaven
Charlottegårdsvej
Maglehøjgårdsvej
Poul Hansens Vænge
Grannsvej
Gjeddesdalsvej
Højbakkevej
Lindegårdsager
Birkevang
Lillemosevej
Hortensiavej
Guldalderen
Kohøjvej
Liselundager
Lilleager
Hovmarken
Gammelsøhøj
Haveforen. Bakkevej
Katrinevej

Advokat i Hedehusene? Få gratis 3 aktuelle tilbud

Nettet har øget konkurrencen blandt danske advokater og det har blandt andet medført, at timeprisen på advokatarbejde er gået ned. Årsagen er, at det er blevet uhyre meget nemmere og hurtigere at indhente attraktive tilbud fra flere forskellige advokatfirmaer på en gang.
For eksempel har services som vores sat det i system at bestille et 100% gratis og uforpligtende tilbud på advokatsager fra 2-3 advokatfirmaer fra Hedehusene på en gang. For at få kontante tilbud skal du blot beskrive din advokatsag i onlineskemaet. Det tager kun nogle få minutter og et par klik med musen.
I onlineskemaet tilføjer du dine relevante kontaktoplysninger og trykker derefter på knappen - så får du 3 komkurrencedygtige advokat tilbud fra advokater i Hedehusene i din indbakke på få dage. Du forbliver 100 procent anonym overfor alle andre end de tre advokater, der byder på din opgave.

Særeje ifølge gaveyders bestemmelse

Særeje er endvidere gave, der af tredjemand er givet ægtefællen med det vilkår, at det overdragne skal være særeje. Derimod kan tredjemand ikke ved en gensidigt bebyrdende aftale bestemme, at det overdragne skal være særeje.
Det ville give en ægtefælle mulighed for at gøre sin bodel til særeje uden hensyn til den anden ægtefælle. Ved et dødsboskifte behandles skilsmissesæreje som fælleseje, hvilket muligvis indebærer, at en sådan bestemmelse har udspillet sin rolle, hvis gavemodtagerens ægtefælle afgår ved døden.
Således vil gaven i dødsboet blive behandlet som fælleseje. Aktiverne vil derfor muligvis være fælleseje i et nyt ægteskab, medmindre de ved ægtepagt gøres til særeje. Givet er det dog ikke. Vil gaveyderen imidlertid sikre sig mod den risiko, må bestemmelsen om særeje være en bestemmelse om fuldstændigt særeje.

Den overtagne gæld med fællesbomidler

Svarer modtageren et vist vederlag for det overdragne, eller overtager han et aktiv med pligt til at forrente og afdrage en restgæld, skulle det for så vidt være udelukket, at mere end gavens værdi kunne gøres til særeje.
I retspraksis har det imidlertid hidtil været antaget, at hele aktivet kan gøres til særeje ifølge tredjemands bestemmelse, selv om modtageren i et vist omfang påtager sig pligt til at betale renter og afdrag af den overtagne gæld med fællesbomidler. For at særeje kan anerkendes, må der dog være et klart gavemoment i overdragelsen.
I arveafgiftssagen U l984.564 har Højesteret anerkendt, at en ejendom i sin helhed var særeje, selv om gaven kun androg ca. halvdelen af ejendommens værdi. Men ifølge Hornslets kommentar til dommen ville resultatet næppe have været anderledes, selv om gaven i det konkrete tilfælde kun havde udgjort 20-25 %.

Udvalgt advokat fra postnummer 2640

Advokatfirma M Lindquist
Herstedøstervej 27 A
2620 Albertslund
CVR: 25517237
Hjemmeside
Advokat Peter Kjærgaard-Petersen
Gildbrovej 10
2635 Ishøj
CVR: 72941217
Hjemmeside
Nemadvokat Advokatanpartsselskab
Stationsparken 26
2600 Glostrup
CVR: 33383053
Hjemmeside