Advokat Fredensborg

  • Få 3 gedigne tilbud fra advokater i Fredensborg
  • Udfyld webformularen på mindre end seks min.
  • Billig advokat - Benyt dig af vores gratis tjeneste

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
3480 vejnavne

Spurvestien
Søkrogen
Rådhushaven
Skipperalle
Skovbrynet
Stengårdsalle
Slotsgade
Slotsstien
Rønnevej
Skovsvinget
Savværksvej
Præstevej
Tjørnevej
Veksebovej
Rosenvænget
Smøgen
Toftevej
Vilhelmsro
Æblehaven
Slottet

Få gratis 3 favorable advokat tilbud i Fredensborg

Da der i Danmark er fri konkurrence og prisdannelse, må advokater i Fredensborg selv bestemme deres salær. Kombineret med markedets uigennemskuelighed resulterer dette i, at du som forbruger kan støde på temmelig store prisforskelle.
Hvad en advokat i Fredensborg præcis koster afhænge af forskellige faktorer. Hvis advokaten har specialiseret sig eller f.eks. har møderet i en høj retsinstans, kan dette være med til at retfærdiggøre en højere pris. Det gælder f.eks. Ophavsret, Persondata, Procesret, Internationale retsforhold, Jobklausuler og Køb af udlejningsejendomme.
Når du benytter dig af vores gratis online service, får du mulighed for at sammenligne priser fra 3 forskellige advokater, der alle har vurderet, at de kan påtage sig opgaven med at føre din sag. Med 3 fortræffelige tilbud i indbakken, kan du sikre dig en favorabel pris ved den advokat du vælger til din sag.

Er advokaten altid på min side i en skilsmisse?

Ved en skilsmisse og efterfølgende deling af det fælles bo, er det klogt at få en familieadvokat med ind over sagen. Han kan fortælle, hvad man skal have ned på skrift, da man som udgangspunkt hænger på det, man skriver under på.
Der findes dog regler for, at aftaler kan tilsidesættes. Dette kan f.eks. være ved aftaler, der er indgået under stort stress i følelsesmæssigt pressede situationer. Det ændrer dog ikke på, at det er dumt at underskrive noget, inden man har fået den korrekte rådgivning og er fuldstændig klar over, hvad man skriver under på.
Rigtig mange deler heldigvis fællesboet i fred og fordragelighed men det er stadig klogt at få ned på skrift, hvem der har fået hvad så der ikke senere opstår uenighed om, hvad der blev aftalt. Et godt råd er, at have en familieadvokat med til at lave papiret, da han ved hvad man risikerer at overse.

En billig advokat kan godt være en fremragende advokat

Hele Fredensborg kommune er omfattet af vores netværk af advokater:
  • Grønholt
  • Avderød
  • Asminderød
  • Søholm
  • Langstrup

Eksempel på lokal advokat i Fredensborg

Wissum & Company
Veksebovej 7
3480 Fredensborg
CVR: 53230350
Hjemmeside
Advokat Christian de Jonquières
Tinghusvej 1
3480 Fredensborg
CVR: 33994486
Hjemmeside
Advokatfirmaet Stjernholm
Nørredamsvej 119
3480 Fredensborg
CVR: 29090084
Hjemmeside