Advokat Kastrup

  • Få 3 lokale tilbud fra advokater i Kastrup
  • Udfyld skemaet på bare fire minutter
  • Billig advokat - reelle fagfolk er klar

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i Kastrup

Korningvej
Petersdalvej
Ilbro Alle
Irlandsvej
Rhodesiavej
Klosterhedevej
Indenrigsvej
Naviair Alle
Jacob Fortlingsvej
Kollundvej
Magle Alle
Johan Ekmans Alle
Pretoria Alle
Løjtegårdshaven
Lillebakken
Majbøl Alle
Jeff Hammelevs Alle
Husbyvej
Otto Liebes Alle
Horsbøl Alle

Kastrup advokat? Indhent gratis 3 billige advokattilbud

Uanset hvilken sag (testamente, tvangsfjernelse, vold, incest, inkasso osv) du skal have løse, kan vi hjælpe dig med at få etableret kontakt til den rigtige solide Kastrup advokat. Udfyld skemaet på 10 minutter og beskriv sagen. Vi gennemser alle advokatopgaver, der bliver indsendt via vores online portal.
Derefter bliver den sendt ud til de advokatfirmaer i Kastrup, som egner sig bedst til din type sag. De modtager dine kontaktoplysninger og kontakter dig hurtigst muligt, så du kan få et rigtigt attraktivt og tiltalende tilbud på løsning af sagen. Al dette er absolut gratis for dig.
Forsikringstageren kan træffe bestemmelse om båndlæggelse ved indsættelsen, jævnfør Forsikringsaftaleloven § 103, stk. 3. Tilsvarende bestemmelser kan i øvrigt træffes for pensionsopsparing, der er omfattet af lov om pensionsopsparing i pengeinstitutter § 3.

Få udarbejdet et gyldigt testamente til langt under normalpris

At beslutte at oprette et testamente ligger de fleste danskere temmelig fjernt - til forskel fra mange af de lande, vi normalt sammenligner os selv med. Muligvis skyldes det, at vi danskere lægger særlig vægt på "hygge". Og det er som bekendt ikke særligt hyggeligt, at tale om døden.
Mange ved inderst inde godt, at de burde se at få oprettet det testamente. De har bare ikke lige fået taget sig sammen endnu - eller har en hel stribe andre dårlige undskyldninger. Hvis man således gerne vil sikre sine familie og sine nærmeste på den bedste måde, skal man oprette et testamente.
Mange ægtepar som opretter et testamente for på den måde at sikre hinanden, har ikke taget stilling til, hvad der egentligt skal, når den længstlevende dør. Det er hvadenten de er gift eller ej. Mange har måske aldrig fået en ordentlig forklaring på, hvad testamentet egentlig medfører.

Erfarne advokater løser mange slags opgaver

Diverse typer af arbejdsområder for danske advokater.
  • Inkasso
  • Konfliktløsning
  • Lejeret
  • Moms og afgifter
  • OPP/OPS

Eksempel på advokat Kastrup

Advokatfirmaet A. Rønn-Simonsen ApS
Amager Landevej 12
2770 Kastrup
CVR: 15283300
Hjemmeside
Advokat Michael Friis Pedersen
Tårnbygårdvej 9
2770 Kastrup
CVR: 16078107
Hjemmeside
Fair Advokater Hyldgaard ApS
Skøjtevej 27
2770 Kastrup
CVR: 38881043
Hjemmeside