Advokat Gentofte

  • Få 3 fleksible tilbud fra advokater i Gentofte
  • Udfyld skemaet online på bare 5 minutter
  • Billig advokat - Få dette idelle tilbud

Ageras Advokattilbud

Gentofte
vejnavne eksempler

Sognegrænsen
Kildegårds Plads
Krogen
Ved Bommen
Tjørnekrogen
Sauntesvej
Rørskærsvej
Ved Stadion
Rosenvej
Springdamvej
Jægersborg Station
Søgårdsvej
Sognevej
Kirketorvet
Myrtoften
Nymosevej
Skrænten
Springbanen
Kildeskovsvej
Skjoldagervej

Gentofte advokat? Få 3 tilbud ➡ spar tid og penge

Hvis du leder efter en solid og billig advokat i Gentofte kommune, er du landet det rigtige sted. Her får du kun favorable tilbud fra forhåndsgodkendte advokatfirmaer i Gentofte på din sag. Beskriv din sag i onlineformularen på kun 7½ minut og få 2-3 fantastiske tilbud fra seriøse advokater i Gentofte.
Du vælger helt selv, hvilket af de indkomne advokattilbud, du vil sige ja tak til. Advokatfirmaerne i Gentofte kommune konkurrerer indbyrdes om din opgave. Det er svært at finde en dygtig advokat selv, så hvad med at slippe for dette og bruge os i stedet? Brug den hurtige løsning og få 3 konkrete lune tilbud nu!
Ved tilsidesættelse af båndlæggelsesbestemmelse for kapitaler, der var fuldstændigt særeje, blev det båndlagte ofte særeje. Det var tilfældet, hvis arvingen på grundlag af lovens § 59 godtgjorde, at han var i stand til at råde over arven på forsvarlig måde.

En advokat kan ansøge om offentlig retshjælp for dig

Det er ikke alle advokater, der er omfattet af ordningen om offentlig retshjælp. Derfor skal du altid spørge advokaten som det første, om det er tilfældet. Ved første møde med advokaten skal du huske at medbringe den seneste årsopgørelse for dig selv og evt. ægtefælle eller samlever.
Hvis du mener, at sagen kan være omfattet af din retshjælpsforsikring, så skal du huske at medbringe både forsikringspolice og den seneste kvittering for betaling af præmien. Man skal normalt selv betale de første 2.500 DKK af sagsomkostningerne. Er de samlede omkostninger over 25.000 DKK, er der en selvrisiko på 10%
Når du checker forskellige advokaters hjemmesider, kan du komme ud for at oplysningerne er forældede. De gældende regler kan altid findes på Civilstyrelsens hjemmeside på www.civilstyrelsen.dk.

En godkendt advokat påtager sig gerne din sag

Advokatkontorer i Gentofte dækker hele kommunen:
  • Jægersborg
  • Nybro
  • Vangede
  • Kildeskov
  • Snogegård

Eksempler på lokal advokat i Gentofte

Advokat Niels Arthur Andersen
Sponnecksvej 2
2820 Gentofte
CVR: 14965238
Hjemmeside
Advokatfirmaet Birgit M. Lemvigh ApS
C. L. Ibsensvej 25
2820 Gentofte
CVR: 15183292
Hjemmeside
Privatretsadvokaterne ApS
Ørnegårdsvej 18
2820 Gentofte
CVR: 28131909
Hjemmeside