Advokat Haslev

  • Få 3 fleksible tilbud på advokater i Haslev
  • Udfyld formularen på mindre end tre minutter
  • Billig advokat - Vi sparer dig for meget besvær

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også
postnummer 4690

Torvegade
Højmarken
Kelstrupvej
Karolinelunden
Solagervej
Ærtevænget
Skovagervej
Sygehusvej
Stationspladsen
Johansgade
Skolevænget
Stengårdsvej
Spurvevej
Tollerødvej
Kildebakkevej
Slettehavevej
Langesnogvej
Mårvej
Norgesgade
Kildekrogen

Advokat på Haslev? Få helt gratis advokattilbud i dag

3advokattilbud.dk er eksperter i at formidle advokat opgaver mellem privatpersoner og advokatfirmaer. Det er mange års interesse i advokaterhvervet og lovgivningen, der gør at vi påstår, at vi er den bedste gratis onlinetjeneste inde for netop felt.
Du kan regne med at den advokathjælp fra advokater i Haslev du modtager, er er bedst mulige. Vores samarbejde med hundredevis af advokatfirmaer over hele Danmark, er nemlig bygget op over en lang periode. Det er derfor vi er sikre på, vi kun tilbyder de bedste advokater.
Vores mission på nettet er at formidle advokathjælp i bl.a. Haslev og det vil derfor være katastrofalt for vores omdømme, hvis du skulle få en dårlig oplevelse ved en af vores advokatsamarbejdspartnere. Vi håber selvfølgelig, du vil bruge vores gratis webtjeneste til at spare tid og penge på en skrap advokat i Haslev.

Bestem selv, hvem der skal arve 75% af din formue

Har du tænkt på, om det var ved at være tid til at opsøge en advokat og få oprettet et testamente? I et testamente kan du frit bestemme, hvem 75 procent af din formue skal gå til, når der er livsarvinger. Det kan være Frelsens Hær, men det kan også være til et bestemt af børnene.
Har du i dit testamente bestemt, at et af dine 3 børn skal arve så meget som muligt, så får dette barn 75% af formuen udover tvangsarven på 8,33 procent. Dette (heldige) barn får således ialt 83,33% af din formue, medens de to andre kun får deres tvangsarv på 8,33% hver.
Hvis du ønsker at begunstige en samlever, kan du ligeledes i testamentet bestemme, at 75% af formuen skal gå til din samlever. Der findes også et begreb kaldet "udvidet samlevertestamente" som kan sikre samleveren en endnu højere andel af arven.

Få 3 tilbud på juridisk bistand

Advokatkontorer i Haslev dækker normalt et stort antal forskellige områder, der alle er reguleret af lovgivningen f.eks.
  • Retssager
  • Samliv
  • Trafikulykker
  • Udlændingeret
  • Virksomhedsmægler

Udvalgt advokat fra postnummer 4690

Advokatfirmaet Svendsen
Jernbanegade 24
4690 Haslev
CVR: 21426113
Hjemmeside
Jco Advokater ApS
Stationspladsen 12
4690 Haslev
CVR: 29843295
Hjemmeside
Elverdam Advokater A/S
Stationspladsen 12
4690 Haslev
CVR: 29844003
Hjemmeside