Advokat Faxe

  • Få 3 hammerfede tilbud fra advokater i Faxe
  • Udfyld skemaet online på kun 6 minutter
  • Billig advokat - Spar hurtigt let 27 pct.

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne Faxe

Bleghaven
Månevænget
Skovgårdsvej
Hugkrogen
Vandvænge
Skovholmvej
Ebbeskovvej
Lindevej
Bryggervangen
Thornfjeldsvej
Rønnedevej
Mosebøllevej
Grønningen
Pilestrædet
Leestrupvej
Mørkhusvej
Skovkilevej
Bodevænget
Violstræde
Hulhøjvej

Advokat i Faxe? Få 100% gratis advokattilbud her

Vi hjælper dig med at skaffe den bedste advokat til din sag. I vores landsdækkende advokatnetværk kan vi vælge blandt mange forskellige dygtige advokater. Det er derfor, at vi altid kan matche din advokatopgave med den rette advokat til dig i Faxe.
Vi leverer 3 tilbud fra forskellige advokater i Faxe og så er det helt op til dig, hvorvidt du ønsker at benytte dem eller ej. Der er forskel på, hvad de forskellige advokater har specialiseret sig i inden for faget. Derfor er det også forskelligt, hvilken advokat, som er den rette for netop din sag.
Det er temmelig vigtigt, at du får kontakt til en advokat, der er ekspert på området. Når du har indsendt din advokatsag til 3advokattilbud.dk, går vi straks igang med at lede efter de bedste advokater til sagen i Faxe området. Dem vil du så få supergode tilbud fra. Dermed får du kun tilbud fra relevante advokater.

Interessentskabets drift

Driver ægtefællerne et interessentskab, hæfter de begge direkte, personligt og solidarisk for de forpligtelser, der påhviler interessentskabet, og begge kan hver for sig forpligte interessentskabet. For liberale samvirker gælder der en mere begrænset gensidig signatur, idet der er solidarisk hæftelse for sædvanlige dispositioner til interessentskabets drift, som en af deltagerne foretager.
Mens interessentskabskreditorerne kan gøre kravet gældende såvel mod interessentskabsformuen som mod interessenternes formue uden for interessentskabet, er interessenternes særkreditorer afskåret fra at foretage udlæg i interessentskabsaktiverne. lnteressentens særkreditorer kan rette kravet mod interessentens særformue og interessentens anpart i interessentskabet.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

I Faxe kommune kan du få juridisk assistance uanset, hvor i kommunen du bor:
  • Tureby
  • Bjerrede
  • Bråby
  • Skuderløse
  • Dalby

Aktuel advokat fra postnummer 4640

Advokatfirmaet Kim Steen
Torvegade 4
4640 Faxe
CVR: 25913825
Hjemmeside
Advokat Steen Jørgensen
Søndre Alle 21 A
4600 Køge
CVR: 10349397
Hjemmeside
Advokatfirmaet Svendsen
Jernbanegade 24
4690 Haslev
CVR: 21426113
Hjemmeside