Advokat Syddanmark

  • Få 3 attraktive tilbud på advokater i Syddanmark
  • Udfyld formularen online på under 2 minutter
  • Billig advokat - Find seriøse firmaer i dag

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Syddanmark

Hvidkærgårdsvej
Østerby Mosevej
Nygårdsvej
Byvænget
Lurendalsvej
Jernbanegade
Gåskærgårdsvej
Pantonevej
Borgmestervænget
Hjarupgårdsvej
Stationsvej
Steppingvej
Fovsletvej
Horskærvej
Ødis Enghave
Hvidkærgårdsparken
Ahornvej
Egevej
Enghaven
Engdraget

Advokat tilbud i Region Syddanmark? Få 3 stk her

Her på 3advokattilbud.dk får du 3 helt gratis tilbud på advokat hjælp i region Syddanmark. Vores net af autoriserede advokater kan løse alle sager og de tilbyder den rigtige løsning hver gang. Lad mobiltelefonen ligge. Indhent i stedet tilbuddene på advokathjælp i Syddanmark gennem vores gratis tjeneste.
Vi fisker 3 friske advokattilbud for dig! Vores tilknyttede advokater i region Syddanmark kan klare alle typer af advokatsager. De tilbyder derfor den rigtige løsning. Få tre advokattilbud på 2-4 dage. Udfyld formularen online på ca 10 minutter. Det er nemt og hurtigt at få tre tilbud fra seriøse advokater.
Undgå useriøse firmaer men bliv kontaktet af advokatfirmaer som du kan stole på. Få gratis 3 fleksible tilbud fra gode og billige advokatkontorer. Spar tid og penge, og lad os udføre arbejdet med at få tilbud fra erfarne firmaer. Du får kun tilbud fra lokale solide advokater.

Hvad er Bonus Pater?

Når det skal vurderes, om man har handlet culpøst, bruges en såkaldt bonus pater målestok. Bonus pater betyder den gode familiefar. Bonus pater målestokken betyder, at man sammenligner handlingen med, hvordan den gode bonus pater ville have handlet i situationen.
Bonus paters handlemåde er fastsat i retspraksis ved en række domme. Bbonus pater er en person, der handler omhyggeligt, og som kender og overholder love og regler. Denne forudsætning har også fundet grundlag i den juridiske grundsætning: Ukendskab til loven fritager ikke for skyld.
Retspraksis har vist, at selv en meget lille grad af uagtsomhed fører til erstatningsansvar. Grænsedragningen mellem simpel uagtsomhed og hændelige uheld kan være vanskelig, og der er heller ikke i domspraksis en entydig definition af sondringen mellem en hændelig skade og culpa.

Vi finder 3 billige og kompetente advokater til dig

Advokater i region Syddanmark påtager sig eksempelvis disse type af sager:
  • Erstatningsret
  • Forsvar og sikkerhed
  • Kontraktret
  • Piskesmæld
  • Skat

Eksempel på lokal Syddanmark advokat

Penta Advokater A/S
Torvegade 16
6600 Vejen
CVR: 25575288
Hjemmeside
Advodan Vejen
Torvegade 16
6600 Vejen
CVR: 25575288
Hjemmeside
Steensgaard Advokatanpartsselskab
Ryttervej 60
6600 Vejen
CVR: 36091061
Hjemmeside